16 Mayıs 2024

“Hemşehrilerimiz bizi yalnız bırakmasınlar”

  • PDF

kts22-1-2014Ordu ili Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın başkanlığına Kutsi Yerebasmaz getirildi. Ankaradaki Ordu ili Kültür ve

Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu son yaptığı toplantısında görev dağılımını yeniden tespit etti. Yeni görev dağılımına göre :

Başkan Kutsi YEREBASMAZ

Başkan Yrd. Kıymet ÜNVER ve Hüseyin Avni ŞEKER

Sayman Tülin ALPAT  

Genel sekreter Av.M.Onurkan GÜLDEREN

Yönetim Kurulu Üyeleri Saim ALTUNBAY, Çağlayan MADEN DÜNŞEN, Fahri Çetin ÇAVUŞOĞLU, Durmuş ALAN, Macit KURTULUŞ, ALİ ÖZTÜRK oldu.

Kendisini tebrik ettiğimiz Kutsi Yerebasmaz :”Olağan Genel Kurulda seçilen Yönetim Kurulumuzda yeniden yapılanmaya gidildi. Aynı Yönetim Kurulu ile sadece görev dağılımını değiştirdik. İlk çalışmalara başladık. Bizim arkadaşlarla önceliğimiz, uzun bir süredir atıl duran Vakfımızın kiraladığı Libya cad. No: 11 Ahmetler-Küçükesat Ankara adresindeki Vakıf merkezimizi çalışır duruma getirmektir. Bunun için gerek ben gerekse Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım hummalı bir çalışmaya girdik. Öncelikle yaklaşık 25 yıldır kullanımımızda bulunan Merkezimizi tadilattan geçiriyoruz. En kısa sürede Ordulu hemşehrilerimizin hizmetine açılacaktır. Bu konuda tüm hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmayacağını ümit ediyor, Ankara’daki tüm hemşehrilerimizin Vakfımızın merkezini en az bir kez ziyaret etmelerini bekliyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde