16 Mayıs 2024

Başkan Anlayan’dan Gıda Maddeleri Ve Giyim Eşyaları Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

  • PDF

gym22-1-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Gıda Maddeleri Odası Başkanlığına tekrar seçilen Aydın Bostancıoğlu ve yönetimine, Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanlığına yeni seçilen Cemal Paşalıoğlu ve ekibini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a Belediye Meclis Üyeleri Davut Şirin ve Fahrettin Boğ’da eşlik ettiler.
Ziyarette bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Meslek odaları kongrelerini yapıyor. Gıda Maddeleri Odamız ve Giyim Eşyaları Odamız kongrelerine yaptılar yeni başkanlarımız tekrar görevlerine devam ettiriyorlar. Ben Giyim Eşyaları Odalarında Cemal Paşalıoğlu başkanımıza ve ekibini tebrik ediyorum, bu zamana kadar hizmet etmiş Ahmet Ali Dur Ağabeyimize de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yine Gıda Maddeleri Odamız Aydın ağabey ve ekibi tekrar görevine devam ediyor. Aydın bey ve ekibi yıllardır bu odada hizmet veriyorlar” dedi.

“Sivil Toplum Örgütlerinin Önemli Bir Yeri Var”
Sivil toplum örgütlerinin hem gerek kendi mesleki daldaki esnaf arkadaşlarının birliği adına onların sorunlarını takip etme adına önemli bir vazife ifade ettiğini vurgulayan Başkanımız Anlayan, “Hem de toplum adına, kamu adına şehir adına gerçekten sadece Fatsa değil ilimizde Türkiye’mizde sivil toplum örgütlerinin önemli bir yeri var. Bu manada bizim için önemlidir. Bu manada tüm üyelere katkılarından dolayı teşekkür ederek sayın başkanlarıma ekipleri ile beraber hizmetlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Esnaflarımızın Haklarını Korumak İçin Varız”

Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu ise Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve belediye meclis üyelerine nezaket ziyaretlerine dolayı teşekkür ederek, “Biz 1992 yılından beri bu görevi sürdürmekteyiz. Üyelerimizin teveccühü bu dönemde bizim için oldu. O gün nasıl başladıysak bu görevimize yine devam ediyoruz. 4 yıllık önümüzde bir süreç var, temsil ettiğimiz esnaf arkadaşlarımızın haklarını korumak için var gücümüzle çalışacağız, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Üyelerimiz İçin Başkanımızdan İsteklerimiz Olacak”
Fatsa Giyim Eşyaları Odası’nın yeni Başkanı Cemal Paşalıoğlu da yine Başkan Anlayan ve belediye meclis üyelerine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Eski başkanların arasından yeni bir isim olarak sivil toplum örgütlerine katılmış durumdayım. Sayın belediye başkanımızın başını bundan sonra belki biraz daha ağrıtacağız. Üye arkadaşlarım ve odamız için bazı isteklerde bulunacağım, bunun karşısında ben de belediye başkanımızdan iyi niyetlerine bekler saygılar sunuyorum” dedi. gm22-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde