16 Mayıs 2024

Seyit Torun İlçe Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

  • PDF

ayb22-1-2014Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ilçe ve belde ziyaretleri kapsamında Aybastı da gezi programı gerçekleştirdi.

Beraberinde CHP Ordu Millet Vekili İdris Yıldız,Ordu CHP il Başkanı Osman Güngör, Aybastı CHP ilçe Başkanı Okan Aydın ve beraberindekilerle birlikte düzenlenen gezi programında pazarcı esnafını ziyaret eden  ve Aybastılı vatandaşlarla gönül birlikteliği kuran Başkan Seyit Torun kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında herkese teşekkür etti.

            Aybastı’ya yaşanan bu süreçte daha öncede ziyarette bulunduğunu hatırlatan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, “ Her geldiğinde daha farklı bir sevgi ve güvenle Aybastı sokaklarını adım adım geziyorum. Konuştuğum her vatandaş Ordunun geleceği için çıktığımız bu yolda bizlere sonsuz destek vereceklerini belirtti.Bu ilgi ve güvene layık olmaya çalışacağım” dedi.

            Küçük büyük her yaştan Aybastılı ile görüş alış verişinde bulunan Başkan Seyit Torun Ordunun geleceğini birlikte belirleyeceklerini tekrarladı. Gezi programında bir açıklama yapan Başkan Torun, “ Burada Aybastı’nın geleceğini konuştuk.Onların sıcak ilgisini gördük. Şunu söylemek istiyorum, yaklaşık 20 yıldır ordunun hizmetindeyiz.Daha önce Ulubey ilçemizde ardından ise Ordu merkezde hizmet ettik.Şimdi ise Ordunun adım adım her köşesine hizmet götüreceğiz.Bizim geçmişimiz,geçmişte hangi hizmetleri ortaya koyduğumuz ve belediyecilik anlayışımız belli.Bu bazı yerlerde hamasi nutuklar atarak olmuyor.Bu rakamlarla,belgelerle oluyor.Biz bunun belgelerini her yerde sunabiliriz,her yerde gösterebiliriz.Ordu Belediyesinin diğer belediyeler arasında başarı sıralaması da ortada.Biz başkaları gibi sağda solda hayali şeyler anlatmıyoruz.Önemli olan Ordumuzda gerçekleri ortaya koyarak,gerçekleri paylaşmak.Aybastı’da da gerçekleri ortaya koyup sorunları paylaşacağız. ‘Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz’, diye bir ata sözü var. Bir diğer ata sözünde ise ‘güneş balçıkla sıvanmaz’.Bizim yaptıklarımız ortada yapacaklarımızı da hep birlikte göreceğiz.

            Konuşların ardından ziyaretlerine devam eden Başkan Seyit Torun tekrar kendisine gösterilen ilgi için teşekkür ederek, Aybastı’yı yine ziyaret edeceğini belirtti.ayb-22-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde