16 Mayıs 2024

“Ordusporun Her Zaman Yanında Olduk Olmaya da Devam Edeceğiz”

  • PDF

hsp22-1-2014AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ordusporlu'lar Derneği tarafından İstanbul WOW Hotel'de, düzenlenen Geceye katıldı.
Geceye Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat,AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, kulüp yöneticileri, İstanbul'da faaliyet gösteren Ordulu derneklerin temsilcileri, işadamları ve davetliler katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Hamarat: Orduspor ilimizin tanıtımında en önemli etkenlerden biridir.Orduspor'un süper ligdeki yeri boş duruyor onun yerini kimse dolduramaz.Orduspor süper lige ara vermiş durumda. İnşallah bu arayı iyi değerlendirip geri boş bıraktığımız alana yeniden döneceğiz. Biz ekip olarak Ordusporumuza süper lige çıkarken de süper ligde oynadığı dönemde de maddi manevi her türlü desteği verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.Bize hangi takımı tutuyorsunuz? diyenlere 5 büyüklerden Orduspor diyorum dedi.
Proğram, Konuşmaların ardından Orduspora maddi manevi destek veren siyasetçi,iş adamı ve davetlilere verilen plaketlerin sonrasında, gece Erol Aydoğan, Suat Suna ve Şevval Sam'ın söylediği şarkılarla son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde