16 Mayıs 2024

“Sürecin Uzaması Değişime İşarettir”

  • PDF

ahmet15-1-2014Fatsa Ak Parti Belediye Başkan Adayı’nın bu ay sonunda açıklanacağını belirten Ahmet ÖZYURT; “Sürecin uzaması bana göre değişime işarettir” dedi.

Gazetemize özel yaptığı açıklamada Özyurt: “ Bu uzayan süreçte; Ak Parti adaylarının belirlenirken ne kadar ince elenip sık dokunduğunun göstergesidir. Aday belirleme hassas bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ak Parti adaylarını belirlerken sadece bir yere aday belirlemiyor aynı zamanda belediye başkanını da belirlemiş oluyor. Bu sürecin uzamasının sebeplerinden birisi de genel merkezin çok seçici davranmasıdır. Sürecin uzaması bana göre değişime işarettir. Bu ay sonuna kadar’da adayın açıklanacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

Aday belirleme sürecinin hükümet tarafından değil Ak Parti genel merkezi tarafından yürütüldüğünü ifade eden Özyurt: “Türkiye’de son yaşanan olaylar sebebiyle adaylar belirlenirken çok hassas davranılıyor. Teraziyi birazcık hassaslaştırmak gerekiyor. Parti kriterleri bellidir. Liyakat, sadakat ve temayül vardır. Bunların 3’ü birleştirilerek aday belirlenmiş olacak. Bu sürecin uzamasınında değişime işaret olacağını düşünüyorum” dedi.ahmt15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde