16 Mayıs 2024

“Emeğinizi Kutluyorum”

  • PDF

gzt15-1-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile Spor Kompleksi’nde organize edilen yemekte biraraya geldi.

Yemeğe Belediye Başkan Yardımcılarımız Muharrem Aktepe ve Bülent Yücetepe’ de eşlik ettiler.
Gazetecilik Gönül İşi

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yemekte yaptığı konuşmada gazetecilere davetlerine icabetlerinden dolayı teşekkür ederek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın çalışanlarımız ile bir araya gelmek istedik. Basın çalışanlarımızla beraber olmaktan gerçekten mutlu olduğunu ifade etmek istiyorum. Belki yoğunluktan dolayı her zaman bir araya gelemiyoruz ama yer yer bir çoğumuzda bir araya gelebiliyoruz.  Böyle bir akşam da güzel bir sohbet ortamında buluşmaktan dolayı gerçekten mutlu oldum. Bu vesile ile Çalışan Gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum. Hep ifade ediyorum gazetecilik bir gönül işi, severek isteyerek gecesinde gündüzünde vatandaşlarımız ile her türlü hadiseyi paylaşmak, haberi en hızlı doğru bir şekilde ulaştırmak için bir görev ifa ediyorsunuz. Bu vesileyle emeğinizi kutluyorum ve zayi olmamasını temenni ediyorum. İnşallah daha hayırlı, kazasız belasız haberlerle bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bir defa daha katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Kalem Hediye Etti

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan konuşmasının ardından günün anısına basın çalışanlarına çam sakızı çoban armağanı birer kalem hediye etti. Başkanımız Anlayan ayrıca gecenin sonunda isteyen basın mensuplarına havuz jesti yaptı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü yemeği topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.gazt15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde