16 Mayıs 2024

FINDIK VE FATSA ÖYKÜLERİ

  • PDF

halt15-1-2014Fatsalı Hemşehrimiz Dr. Ekonomist Halit Suiçmez’in “FINDIK VE FATSA ÖYKÜLERİ” adlı kitabı okuyucularıyla buluştu.

Uzun bir süredir kitap çalışmasını sürdüren ve şu an basılıp okuyucularıyla buluşan “FINDIK VE FATSA ÖYKÜLERİ” her Fatsalının kitaplığında yer alması gereken başarılı bir eser.

Fındık ve Fatsa’yla ilgili tarih ve yaşanmışlıkların her yönüyle ele alındığı kitap’ta otobiyografik alıntılar ve kurgusal metinler yer almakta.

Çocukluk ve ilk gençlik yıllarından, 1960 ve 70'li yılların romantizminden, hareketli günlerinden yaşantısal öyküler, denemelerin yer aldığı kitapta; Gençlik günleri ve yaşamın aktığı coğrafyalar Orta Karadeniz’in Fatsa bölgesinde denizin, doğanın büyüleyici dansı kendine yer ediniyor.

Dr. Ekonomist Halit Suiçmez; çeşitli zamanlarda gazetemizde verimlilik üzerine köşe yazıları yayınlanmış ve Fatsalı okuyucuların yabancı olmadığı bir yazardır.

Halit Suiçmez’e yazarlık alanında daha yeni kitaplar yayınlamasını diliyor, ilk imza gününü de Fatsa’da yapmasını temenni ediyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde