16 Mayıs 2024

“Korsan taşımacılığına son vereceğiz”

  • PDF

sfr15-1-2014Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 16 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan genel kurulunda başkanlık için Hüseyin Serdar ve ekibi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları sırasında gazetemize ziyarette bulunan Hüseyin SERDAR ve çalışma arkadaşları seçimi kazandıkları taktirde; “Fatsa’da korsan taşımacılığına son vereceklerini” belirttiler.

Hüseyin Serdar yaptığı açıklamada: “Odamızın ve şoförlerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda öncelikle odamıza yeni bir bina kazandıracağız. Tam teşekküllü bir ambülans alacağız. Eski araçlarımızı yenileyeceğiz. Vinçimizi yenileyeceğiz. Odamıza bir morg kazandıracağız. Kısacası yeni bir anlayışla yeni hizmetlere yelken açacağız. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bize yetki verildiği taktirde hizmetlerimizi tek tek gerçekleştireceğiz diyen Serdar: “Seçim yarışında biz de varız. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu yola baş koyduk. Bu işi bizden iyi bilen de yok. Hizmet vermek için şoför arkadaşlarımdan tam yetki istiyorum. Bu yetki bize verildiği taktirde, hizmet verme konusunda sıkıntı yaşamayacağız” şeklinde konuştu.krs15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde