16 Mayıs 2024

CHP’den Çamaş Belediye Başkan Adayı Olan Mali Müşavir Mazhar Gümüş Ziyaret Edildi

  • PDF

mazh15-1-2014Ordu SMMM Odası; Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL, Oda Başkan Yrd.Mustafa ÇÖRTÜK, Oda Sekreteri Bahadır BAŞ, Oda Denetleme Kurulu Başkanı Turgay ALTUNIŞIK, Meslek Mensubu CHP Fatsa İlçe Başkanı SMMM Doğan ÇELEBİ ve SMMM Mustafa YILDIZ, CHP’den Çamaş İlçesi Belediye Başkan Adayı olan Mali Müşavir Mazhar Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL; Sayın Mazhar Gümüş’ün Belediye Başkanlığına aday olması ve partisinin onu aday olarak göstermesi bütün camiamız için önemli bir gelişmedir. Kendisinin önemli işlere imza atacağına inanıyorum.Biz her zaman söylüyoruz gerek yazılı basında gerek sözlü basında açıklamalarımızda söylüyoruz. Belediye başkan adayları belediye meclis üyeleriniz içinde mali müşavirlere de yer veriniz size plan bütçe de çok yardımcı olacaktı diyoruz. Meslektaşımıza hayırlı olsun diyor ve başarılı olmasını temenni ediyoruz. Dedi.

CHP Fatsa İlçe Başkanı SMMM Doğan ÇELEBİ; Meslek mensubu arkadaşıma hayırlı olsun diliyorum. Mali müşavir arkadaşlarımın Türkiye’nin genel olsun, yerel olsun yönetimlerinde bulunmalarından yanayım. Hesapsız, kitapsız, mali müşavir olmayan, hesap adamı olmayanların yönettiği ülkenin durumu ortadadır. Ülkemiz büyük bir kaos ve belirsizlik içindedir. Onun için gerçekten mali müşavirlerin yani hesabı bilen, tahlil edebilen ve bu konuda yıllarını vermiş uzmanlaşmış arkadaşlarımızın yerel yönetimlerde ve bütçelerde idare makamlarında ve mevkilerinde bulunmasında büyük fayda var. Ben meslektaşımın Çamaş belediyesindeki geçmiş deneyiminin dışında mali müşavirlik deneyiminin ona rehber olacağını ve bizim yüz akımız olacağını Çamaş’ı bu durumundan iki katına çıkaracağını eminim ve kendine tekrar başarılar diliyorum.

Oda Başkan Yrd. Mustafa ÇÖRTÜK: Bende sayın Mazhar Gümüş’e çıktığı bu zahmetli yolda başarılar diliyorum. Bir meslektaşımızın, Mali Müşavir arkadaşımızın aday olmasından hatta seçimleri kazanmasından mutluluk duyarız. İnşallah hayırlı olur kazanır.

Meslek Mensubu SMMM Mazhar Gümüş; Ziyaretlerinden dolayı Değerli meslektaşlarımıza ve başkanımıza çok teşekkür ederim. Bir dönem yine belediye başkanlığı yaptım. Yeniden adayım seçimi kazanacağıma inanıyorum. Ben 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde her yıl yaptığım 500 kişilik toplantı ile mazot giderlerinden personel giderlerine kadar toplantı ile açıkladım. Bilindiği gibi ben Fatsa ve Çamaş da mali müşavirlik yapıyorum. Biz kendimizi Fatsa dan ayrı görmüyoruz. Biz Fatsa dan ayrılma bir ilçeyiz bize katkısı önemlidir. O yüzden Fatsa ve Çamaş’ı ayrı düşünmeyiz.

Ziyarete gelen güzel dileklerde bulunan başta başkanım olmak üzere bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dedi.maz15-1-2014mzhr15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde