16 Mayıs 2024

“Parti ayrımı gözetmeden hizmet edeceğim”

  • PDF

tncy15-1-2014Fatsa’da uzun yıllardır esnaflık yapan Tuncay Demirel, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye genelinde belediye başkan adaylarının kimler olacağı merak edilirken mahalli idarelerin en küçük birimi olan muhtarlıklarda da adaylar belli olmaya başladı.

Dolunay Mahallesinde uzun süre ikamet eden Tuncay Demirel, “muhtar olduğum sürede parti ayırt etmeksizin tüm halkımıza hizmet edeceğim” dedi.

“Mahalle halkımızın her aradığında ulaşabileceği bir muhtar olacağım” diyen Demirel, mahalle halkına en iyi hizmeti vermek için çaba göstereceğim. Ben uzun yıllardır Dolunay Mahallesi'nde oturuyorum. Bütün sokakları tanıyorum. Elektriği kesilen, suyu akmayan parkı olan veya olmayan, çıkmaz sokağını, çöpü alınmayan sokağını, çalışanını, işsizini, hastasını, çaresizini, gencini yaşlısını biliyorum. Nerede neyin eksik olduğunu iyi bildiğim ve mahallemize başarılı hizmetleri kazandıracağıma inandığım için Dolunay Mahallesi'nden muhtar adayı oldum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde