16 Mayıs 2024

Fatsa İtfaiyesi Artık Karadeniz’in En Donanımlı İtfaiyesi

  • PDF

itfy15-1-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan İtfaiye Müdürlüğü'ne yeni kazandırılan 42 metre merdiven yüksekliğine sahip 15.katta yangın söndürme yapabilen itfaiye aracı ve yine 7 metre küplük su tankı olması özelliğine sahip 2 tane itfaiye aracını tanıttı.
Fatsa Belediyesi Kademe sahasında gerçekleşen yeni itfaiye araçlarının tanıtımında Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, İtfaiye Müdürümüz Şevki Karabacak, İtfaiye Amiri Mehmet Yavuz, teknik personel ve itfaiye erleri de hazır bulundular.

“Allah Kullanmayı Nasip Etmesin”

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yeni itfaiye araçları ile ilgili yaptığı açıklamada, Fatsa’nın gelişen büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, “Bu bağlamda toplu konutlarda hızlı bir şekilde büyüyor. Bunun içinde bizlerde belediye olarak tabi ki olmasını asla istemiyorum ama yangına karşı tedbirlerimizi almak adına itfaiyemizi güçlendiriyoruz. Daha önce de araçlar almıştık şimdi artık son sistem 2 tane çok modern yeni aracımızı itfaiyemize dahil ediyoruz. Bölgemizde ilk olan Samsun’da Ordu’da, Giresun'da olmayan 42 metre yüksekliğinde 15.kata çıkabilen tam otomatik full bir yangın söndürme aracını hizmete aldık. Bununla beraber ayrıca 7 metre küplük su taşıyabilen yangın söndürme aracımızda hizmete alıyoruz. Bu 2 aracın Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bütün hizmetleri hayırlı bir şekilde kullanmayı temenni ediyoruz ama bu araçları inşallah hiç kullanmayalım diye temenni ediyoruz. Bir defa daha ifade edeyim merdivenli aracımız Ordu’da Samsun’da Giresun'da ve Trabzon'da olmayan bölgemizde tek olan 42 metre yüksekliğe merdivenle çıkabilen 15.katta yangın söndürme ve kurtarma yapabilen full otomatik çok modern, çok teknik donanımlı bir araç. inşallah yüksek katlı binalara çok daha rahat çok daha hızlı bir şekilde müdahale edebileceğiz. Rabbim inşallah kullanmayı nasip etmesin. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Araçlarımızı yeni teslim aldık. İtfaiye personelimiz bu araçlar yeni oldu için firma yetkilileri tarafından eğitime tabi tutuluyorlar. Personelimiz birkaç günlük eğitimden geçecek ondan sonra fiilen kullanmaya başlayacağız. Ayrıca personelimiz eğitimlerini tamamladıkları sonra bu araçlarımızın kamuoyuna tanıtımını yapacağız. Fatsa’mıza bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.bsk15-1-2014itfa15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde