16 Mayıs 2024

Fikri Sönmez Meydanı Olsun!

  • PDF

femp15-1-2014Fatsa Belediyesi’nin yaptığı yeni meydana verilecek adın Fikri Sönmez Meydanı olması için yapılan kampanyaya Emek Partisi’nden de destek geldi.

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz Fikri Sönmez Meydanı Olsun!

Fatsa Belediyesi tarafından yapılan meydana yeni isim arayışı sürüyor. Emek Partisi Ordu İl Başkanı Poyraz, Belediye Başkanı Anlayan halkın taleplerinin de değerlendirileceğini söylemesinden sonra Fatsa’da başlatılan ‘Fikri Sönmez Meydanı’ talebini desteklediklerini söyledi.

EMEP Başkanı Poyraz, “Fatsa’yı yoktan var eden bir kişilik olan Fikri Sönmez’e Fatsa’nın borcunu ödemesi için yeni meydana adının verilmesinin gerekliliğine inanıyoruz. Belediye Başkanı Anlayan halkın taleplerini dikkate alacağız demesi önemlidir ancak işi siyasallaştırmadan verilmesi gereken kararda Fikri Sönmez’in adının uygun olacağına inanıyoruz. Fikri Sönmez’e vefanın bir örneği gösterilmelidir. Bu talep karşılanması zor bir talep değildir.” dedi.fkr15-1-2014

Kampanyayı destekliyoruz

Poyraz, “Fatsa’da Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi ilçe örgütünün başlattığı kampanyayı destekliyoruz. Bu konuda diğer partiler ve kitle örgütleri de Fikri Sönmez Meydanı talebini desteklerini dile getirmelidir. Bu tüm Fatsalıların vefa borcudur.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde