16 Mayıs 2024

Başkan Anlayan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

  • PDF

hyr15-1-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan 12 Ocak 2014 Pazar günü yapılan genel kurulda tekrar Madeni Eşyalar Odası Başkanlığına seçilen Ayhan Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve bazı belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.

Ziyarette ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Ayhan Bey yeniden Madeni Eşyalar Odası’nın başkanı seçildi. Ayhan bey kendini sivil toplum kuruluşlarına adamış bir insan. Yılların tecrübeli sivil toplum temsilcisi, aynı zamanda Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığı da yapıyor. Ben Ayhan beye tüm ekibini tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetlere vesile olurlar.” dedi.

“Ayhan Bey Başarılı Bir Dönem Geçirdi”
AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ise yaptığı açıklamada, Ayhan Baş ve ekibine yeni dönem için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Allah hayırlı etsin. Ayhan bey bizim sevdiğimiz saydığımız bir büyüğümüz. Aynı zamanda partimizde de birlikte görev yapıyoruz. Ayhan bey başarılı bir dönem geçirmiştir. Ayhan bey üyelerin teveccühünü kazanarak tekrar başkan olmuştur. Ben kendisine yeni dönemde yapacak hizmetler için de başarılar diliyorum. Bu zamana kadar yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır” diye konuştu.

Nereden Nereye
Ziyarette son konuşmayı yapan Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş da Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve belediye meclisi üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ben Madeni Eşyalar Odasına 30 yılımı verdim. Başkanlığım 8 yıldır devam ediyor, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde eskiden 9 yönetim 9 yedek üye vardı, ben 9. yedekdim. Rahmetli Sıtkı Tutkan’ın döneminde yedek 1. üyeye kadar geldim. Onu buradan rahmetle anıyorum. Bana her zaman destek verdi. Sabrederek bugünlere geldim” dedi.

Esnaflara Büyük Müjde
Konuşmasında esnaflara birde müjde veren Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş, “Esnaf camiasına bir müjde veriyorum. Madeni Eşyalar odamıza, Gıda Maddeleri Odası’na, Şoförler Odası’na, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne üye olup şu anda defter olan kişiler dilekçe vererek basit usül kurtarıyorsa dilekçesini vergi dairesine verecek ve basit usule geçebilecekler. Bunun için son tarih 31 Ocak 2014 son. Sanayimizde olsun, şehir içersinde olsun birçok esnafımız zor durumda. Defter tutan bir üyemiz eğitime katkı payı gibi bazı paralar veriyorlardı. Durumu kurtaran esnaflar muhasebecilerine gitsinler durumları hakkında bilgi alsınlar ve dilekçe versin. Ben bu vesileyle devletimize ve hükümetimize teşekkür ediyorum, güzel bir yasa çıkarmıştır. Esnaflarımızın bundan faydalanmasını istiyorum. Bütün üyelerimize bu konuyu duyurmak istiyorum” diye konuştu.hayr15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde