16 Mayıs 2024

Semerkand Vakfı’ndan Muhabbet Gecesi

  • PDF

semr15-1-2014Semerkand Vakfı Fatsa temsilciliği tarafından organize edilen ve Dursun Ali Erzincanlı’nın’da sahne aldığı “Muhabbet Gecesi” programı Fatsa halkından büyük ilgi gördü.
75.Yıl Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Semerkand Vakfı Fatsa temsilciliği “Muhabbet Gecesi” programına Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Yücetepe, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Burak Eroğlu, Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Coşkun, Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Muhabbet Gecesi programı İstiklal marşının okunması ile start aldı. Daha sonra Ahmet Özay tarafından Kur’anı kerim tilaveti okundu. Kur’anı kerim tilavetinden sonra çizimini Veysel Demir’in yaptığı seslenlendirmesini Mikail Şimşek’in yaptığı Kum sanatı icra edildi. Ardından Bayram Büyükoruç ve Ser Organizasyon birbirinden güzel ilahiler okudular. Programın finalinde de Dursun Ali Erzincanlı birbirinden güzel nadları ile sevenleri ile buluştu. Yaklaşık 3 saat süren programın sonunda Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Yücetepe ile birlikte dinlenme odasına geçerek Dursun Ali Erzincan ile bir süre sohbet ettiler. smr15-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde