16 Mayıs 2024

Fatsa Devlet Hastanesi 67 Milyon Liraya Mal Olacak

  • PDF

hst15-1-2014AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Devlet Hastanesi'nin ihalesinin 63 Milyon liraya gerçekleştiğini söyledi. Şener, Fatsa Devlet Hastanesi için daha öncede ödenen 4 Milyon lira kamulaştırma bedelinin eklenmesi ile hastanenin toplam maliyetinin 67 Milyon lira olduğunu belirtti.

TOKİ tarafından gerçekleşen ihalenin ardından itiraz olmaması halinde ay sonu itibari ile inşaat firmasının çalışmalara başlaması bekleniyor.

Daha önce kamulaştırma için de 4 Milyon lira ödeme yapıldığını hatırlatan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Akıllı bina teknolojisi ile yapılacak hastane 2 yıl'da tamamlanacak. Bu sürenin daha da kısalması için resmi imzaların atılmasının ardından firma ile görüşmeler yapacağız. 63 Milyon liraya yapılacak olan 300 yataklı ve 3 ayrı binadan oluşacak hastanede Acil Servis, Yoğun Bakım Ünitesi, Ameliyathane ve Yatakhane'lerden oluşacak. Akıllı bina olarak tabir edilen son teknoloji olarak yapılacak olan hastanede nakilde kolaylık sağlanması için helikopter pisti de yer alıyor. Odalar tek ve 2 kişinin kalabileceği şekilde dizayn ediliyor olması hastaları ve yakınlarının rahat etmesinin sağlayacaktır."dedi.

Şener, 'Fatsa Devlet Hastanesinin insanımıza hayırlı olmasını diliyorum' diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde