16 Mayıs 2024

Emek Partisi Yöneticisi Salim Ekmekçi: Yolsuzluk Skandalları Bitmek Bilmiyor

  • PDF

slm15-1-2014Emek Partililer Fatsa'da 17 Aralık sonrası gündemi meşgul eden yolsuzluk, rüşvet operasyonları ve sonraki gelişmeleri teşhir etmek amacıyla bildiri dağıtımı gerçekleştirdi. EMEP yöneticisi Salim Ekmekçi, "Hükümet resmen kendi yolsuzluklarını kapatmak için yargıya müdahale ediyor." dedi.

HDP ile seçime giriyoruz

Fatsa'da bildiri dağıtımı sırasında halkla söyleşerek hem yolsuzluk ve rüşvet batağına giren hükümete karşı neler yapılması gerekenlerle birlikte seçimde Halkların Demokratik Partisi ile seçime gireceklerini anlattıklarını söyleyen Salim Ekmekçi, Ordu'da da Büyükşehir belediye başkanlığına katılacaklarını anlattıklarını vurguladı.

Tüm halkı mücadeleye çağırıyoruz

Bildiri dağıtımı sırasında halkı birlikte mücadeleye çağırdıklarını belirten Ekmekçi, "Yolsuzluk skandalları bitmek bilmiyor. Operasyonların ucu Başbakanın çocuklarına dayandı. Ama yukardan gelen talimatla savcılara ve polislere görev yaptırılmıyor! Hükümet resmen kendi yolsuzluklarını kapatma için yargıya müdahale ediyor. Başbakan ne yaparsa yapsın mızrak çuvala sığmıyor. Yolsuzluklarla anılan dört bakan istifa etti. Kabine değişikliğinde 10 Bakan gönderildi. Bunlar hükümeti temizlemeye yetmez. Çünkü işin başı Başbakan’dır. Tüm çevresi çocukları yolsuzluklarla anılır hale gelmiş Başbakan Tayyip Erdoğan derhal istifa etmelidir. Soruşturmaların kararlılıkla yürütülmesi ve tüm gerçeklerin halka açıklanması için Hükümet istifa etmelidir. Tüm halkı yolsuzluk düzenine karşı mücadele etmeye çağırıyoruz." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde