16 Mayıs 2024

AGD Organizasyonunda Mekke’nin Fethi Gecesine Büyük İlgi

  • PDF

mkke8-1-2014Anadolu Gençlik Derneği Fatsa Şubesi tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi Programı Fatsa halkı tarafından çok büyük ilgi gördü. Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen Mekke’nin Fethi programına Ak Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Demokrat Parti Fatsa İlçe Başkanı Burak Eroğlu, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, Ordu Baro Başkanı Avukat Oktay Çanak, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, İl Genel Meclisi Üyesi Atıf Yüksel, İlçe Milli Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ve belediye başkan aday adayları katıldı. Programa yılbaşı gecesi olmasına rağmen Fatsa halkı çok büyük İlgi gösterdi.

Minikler Semazen Gösterisi Düzenledi
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından program Yavuz Selim Günkızıl isimli öğrenci tarafından kur’anı kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği'nin tanıtım filmi izletildi. Sinevizyon gösterisinin ardından Fatsa Anadolu Gençlik derneği Fatsa Temsilcisi Murat Keleş faaliyetleri hakkında izleyenlere bilgiler verdi. Anadolu Gençlik Derneği Fatsa Temsilcisi Murat Keleş’in ardından Fatsa Altın Kreş minik öğrenciler tarafından güzel bir gösteri sahnelendi, bu gösterinin ardından Mekke konulu sinevizyon sahnelendi. Bu sinevizyondan sonra Rümeysa Koçan isimli kız çocuğu Mekke ve Davet isimli şiirini okudu. Rümeysa Koçan’ın şiirinden sonra Ahmet Özay isimli hoca tarafından kur’anı kerim tilaveti okundu. Daha sonra yine Fatsa Altın Kreş öğrencileri tarafından Semazen gösterisi düzenlendi. Semazen gösterisinden sonra geceye konuşmacı olarak katılan Mesut Doğan tarafından gecenin anlam ve önemi hakkında bir konferans verildi.

“Bu Gecede Emeği Geçenleri Ayrı Ayrı Tebrik Ediyorum”
Mesut Doğan bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Anadolu Gençlik Derneği Fatsa Şubesi yöneticilerine teşekkür ederek başlayarak, “Allah razı olsun. Anadolu Gençlik Derneği 300-400 ayrı mekanda bu gece bu tür program düzenliyor. Bu çalışma her bakımdan çok değerlidir ve çok önemlidir. Mekke’nin Fethi gecesinden ibret alınacak o kadar çok olaylar var ki saatlerce konuşsak yeterli gelmeyecek. Belki de bu tür programlar Rabbimizin bizlere en çok tavsiye ettiği programlardır. Bu gecede tefekkür ediyoruz. Allah resulü 1 saatlik tefekkür bin yıllık nafile ibadetten daha hayırlıdır buyuruyor. Düşündüğümüz takdirde neden niçin sorularını kendimize sorduğumuzda kendimizi toparlamamız daha kolay oluyor” dedi ve konuşmasını güzel tavsiyelerle sürdürdü.

Prof.Dr Erbakan Anıldı
Konferansın ardından Pr. Dr. Necmettin Erbakan konulu sinevizyon gösterisi düzenlendi. Gecenin son bölümünde geceyi düzenleyen programı düzenleyen Fatsa Anadolu Gençlik Derneği tarafından içerisinde Umre ziyareti olan değerli hediyelerin verilmesi ile alakalı hediye çekilişi düzenlendi.

Umre Ziyareti Çekilişini Başkan Anlayan Yaptı
Gecenin en değerli hediyesi olan Umre Ziyareti çekilişini Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptı. Umre ziyaretini Ali Öklük isimli genç kazandı. Ali Öklük’e Umre ziyareti biletini Ak Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz taktim etti. Program Yavuz Selim Günkızıl isimli öğrenci tarafından kur’anı kerim ve Fatsa Orta Büyük Camii İmam Hatibi Necati Ergül tarafından yapılan dua ile sona erdi. mekke8-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde