16 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesi Sadece Bu Yaz 36 Km Sıcak Asfalt Yaptı

  • PDF

kndr8-1-2014Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ayazlı mahallesi Kandır Sokakta devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanımız Anlayan burada yaptığı açıklamada 250 bin metrekare asfalt programını tamamladıklarını yineleyerek sadece bu yaz 36 kilometre sıcak asfalt yaptıklarını söyledi.
Başkan Anlayan yeni dönemde Allah nasib ederse yine inşallah asfalt çalışmasını belde ve köylerde devam edeceklerini vatandaşın ayağına çamurdan kurtaracaklarını söyledi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a teknik ekibin yanı sıra Ayazlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Aka ve mahalle halkı da eşlik etti.

“Söz Verdiğimiz Yerler Bitenekadar Asfalt Çalışmaları Devam Edecek”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan sıcak asfalt çalışmalarını inceledikten sonra yaptığı açıklamada asfalt yol çalışmalarının durmadan devam ettiğini belirterek, "Asfalt yol çalışmalarımızı her yerde söylüyoruz ama her defasında farklı bir yerde farklı bir caddede söylüyoruz. Günlerden Cumartesi olmasına rağmen Ayazlı mahallesinde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bir defa daha ifade edeyim; söz verdiğimiz yerler bitene kadar asfalt çalışmaları devam edecek. Hava şartları elverdiği sürece bu çalışmalar devam edecek. Buradan yine Ayazlı mahallesi sınırında Kumru yolu güzergahının Elekçi ırmağı bölümünde asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Ondan sonra Köprübaşı mevkisi var, buradan oraya devam edeceğiz. Yine mahallelerde kalan tek tük yerler var. Bu şekilde çalışmalar kış boyunca hava şartları elverdiği sürece devam edecek.” dedi.
250 Bin Metrekare Asfalt Demek, Sadece Bu Yazın 36 Kilometre Yol Demek”
Bu seneki 250 bin metrekare asfalt programlarını tamamladıklarını tekrarlayan Anlayan, “250 bin metrekare asfalt demek, sadece bu yazın 36 kilometre yol demek ama yine de eksikleri tamamlamak adına vatandaşlarımızın talebini, ayakları çamurdan kurtulmak isteklerini gidermek adına asfalt çalışmaları devam edecek. Bu dönemde en fazla keyif aldığımız vatandaşın memnuniyetini en fazla gördüğümüz hizmetlerden biri. Vatandaşımızın memnuniyetini gördükçe bizim heyecanımız giderek artıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Alla nasip ederse bütün belde ve köylerde asfaltla buluşturmak için durmak yok yola devam diyoruz” şeklinde konuştu.
Ayazlı mahallesi Muhtarı Sebahattin Aka’da yaptığı açıklamada,” Bu mevsimde bu şekilde çalışma yapılabiliyorsa vatandaşın daha söyleyecek bir sözü kalmıyor. Vatandaş burada ne istediyse elbirliği ile belediye başkanımız sağ olsun verdiği sözleri yerine getiriyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
Teşekkür Ve Dua
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan asfalt çalışmalarını inceledikten sonra mahalleden ayrılırken yol güzergâhında gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti. Başkanımız Anlayan elini öptüğü yaşlı bir teyze yaptıkları çalışmadan dolayı kendisine teşekkür etti ve duacı olduğunu söyledi.kandr8-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde