16 Mayıs 2024

“Ebru Şirketi’nin aldığı araç nasıl Fatsa Belediyesi’nin oluyor?”

  • PDF

sade31-12-2013Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, genel ve yerel gündemde ki konuları değenlendirerek 30 Mart 2014 seçimlerini görülmemiş bir farkla kazanacağını ifade etti.

Yaptığımız özel röportajda, önümüzde ki yerel seçimlerde AKP’nin en az %20 oy kaybedeceğini belirten Sade; “Kimsesizlerin sesi, garip gurabanın neferi olan Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart 2014’te Fatsa’da yerel iktidarın koltuğuna oturacaktır” dedi.

İlk olarak 2013 yılının kısa değerlendirmesini yapan SADE: “ Bir yılın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. 2013 yılının memlekete ve millete hayırlı olmasını diliyor; 2014 yılının 2013 yıldan daha iyi geçmesini arzu ediyorum.

2014 yılında belediye başkanlığı seçimleri olacak. Bu seçim sonucunun hakkımızda hayırlı olmasını cenab-ı Allahtan diliyorum.

Genel anlamda 2013 yılı tenkit ve ihtirasların çok yaşandığı bir sene oldu. Ülkemizde ve Fatsa’mızda çok önemli olaylar vukuu buldu. Fatsa Belediyesiyle ilgili itirazlar vukuu buldu. Bunların içerisinde bir kısımları doğru iken bir kısımları yanlıştı. Biz doğru yapılan işleri desteklerken, yanlış yapılan işleri uyararak tenkitlerde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Bu bizim görevimizdir” dedi.

“Düğmeyi yanlış takarsanız gerisi yanlış gelir”

17 Aralık Büyük Rüşvet soruşturması hakkında kısa bir değerlendirme yapan Sade; “Bu süreç bizi aşan ve daha profesyonel siyasetçilerin cevaplandırması gereken olaylardır, fakat bana göre iktidar partisi tarafından bu süreç yanlış yönlendirildi ve idare edilemedi. Lehine çevrilmesini istediği olaylar malesef aleyhine gerçekleşti. Dümeyi yanlış takarsınız gerisi yanlış gelir. Bence düğme ilk baştan yanlış takıldı. Daha sonrası da yanlış devam etti” şeklinde konuştu.

“Vatandaş hırsızlıktan ve arsızlıktan bıkmış durumda”

Son günlerde yaşanan yolsuzluk olaylarından ötürü AKP’nin en az %20 oranında oy kabedeceğini ifade eden Mustafa SADE: “Kırsal kesimde yaşayan vatandaşların, AKP’ye karşı büyük bir tepkisi var. Bu olaylar vatandaşın gözü önünde vukuu bulduğu için, muthiş bir olumsuz yansıma var. Bunu hep birlikte 30 Mart 2014 seçimlerinde göreceğiz. Vatandaş, hırsızlıktan ve arsızlıktan bıkmış durumdadır. Önümüzde ki seçimlerde her kesimden insanın bu yaşanan durumun cevabını sandıkta vereceğini görüyorum ve yerel seçimlerde en az %20 oranında oy kabedeceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

“Görülmemiş farkla seçimi kazanacağım”

Kırsal kesimin ana hatlarıyla yol, su, elektrik sorunlarının bulunduğunu ifade eden SADE: “Yaklaşık 9 aydan beri Fatsa’nın 8 Belde 58 köyünü gezdim. Buraların en ücra köşelerine ulaştım. İnsanların neye ihtiyacı var. Neler yapılması gerekir. Bunların incelemelerini yaptım ve notlarımı aldım. Yol, su, elektrik ve kanalizasyon kırsal kesimin en büyük sorunu. Bu istekleri masumene isteklerdir ve bir an önce yapılması gereken hizmetlerdir. Bunların bir kısmı yapılmış, bir kısmı yapılmamış. Örneğin ana yollar yapılmış fakat ara yollar yapılmamış. Bu gibi eksiklikler çok fazla. Allahın izniyle insanların bize teveccühüyle tüm seçmenlerle kaynaşarak 30 mart 2014 seçimlerinde görülmemiş bir farkla Fatsa Belediye Başkanlığı seçimini kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

“Doğru yaptıklarını alkışlarız, yanlış yaptıklarını açık açık ifade ederiz”

Fatsa Belediyesinin halktan gizlediği işler olduğunu söyleyen SADE: “Fatsa’da yapılan çok yanlış işler var. Bunlardan bir tanesi, Fatsa Belediyesi Ebru Temizlik Şirketinin aldığı arabanın boy boy resimlerini çekerek; belediyenin araç ve gereçlerine bir yenisi daha katıldı diyor. Yalanın bu kadarı olmaz. Belediye başkanları dosdoğru olmalıdır ve halktan hiçbirşeyi gizlememelidir. Ebru Şirketinin aldığı araç gereç nasıl Fatsa Belediyesi’nin oluyor?

Fatsa Belediyesinin makam aracı haciz edilirken Fatsa Belediye Başkanı neden yalan konuşuyor. Başkanın makam aracı haczedildi ve birgün sonra çözüldü. Neden çözüldüğünü kendisi ifade etsin? Halktan birşeyi gizlememek lazım. Asfalt calışmaları yapılıyor bunu taktirle karşılıyoruz fakat 1 ay sonra asfalt bozulup kesilmeye başlanır mı soruyorum size? Tam 1 ay sonra asfalt kesilmeye başladı. Milli servet heba ediliyor. Yazık günah değil midir? Bu memleket hepimizin. Doğru yaptıklarını alkışlarız. Yanlış yapılanları açık açık ifade ederiz. Üzülerek ifade ediyorum ama dökülen asfaltın %80’i yamadan geçilmiyor. 1 ay sonradan yama yapılmaya başlandıysa 1 yıl sonra ne olur? Memleket için harcanan paralar boşyere heba edilmesin” ifadelerinde bulundu.

“Kimsesizlerin sesi, garip gurabanın neferi olacağız”

Son olarak şu konuşmayı kaydeden Mustafa SADE: “Yaklaşık seçimlere 3 ay kaldı. Yoğun çalışma içerisindeyiz. Çok büyük ilgi ve alakayla karşılaşıyorum. Ben Milliyetçi Hareket Partisi olarak başarıya ulaşacağıma inanıyorum. Vatandaş hak, hukuk ve adalet arıyor. Türkiyede bu kavramlar olmadığı gibi Fatsa’da da yok. Zenginin varlıklının itibarı en üst seviyedeyken. Fakir fukaranın adı bile geçmiyor. Biz kimsesizlerin sesi garip gurabanın neferi olduk ve olacağız. Sessiz kitlelerin bizim yanımızda yer alacağına inanıyorum. Fatsa sevda işidir. Bizde Fatsa sevdamızla birlikte 30 Mart 2014’te yerel iktidarın koltuğuna oturacağız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde