16 Mayıs 2024

Kızılay’dan Borsa’ya Plaket

  • PDF

kzlay31-12-2013Kızılay Fatsa Şubesi Başkanı Erdi Şevketoğulları ve üyeleri, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretin amacı Ticaret Borsasının Kızılay’a yaptığı bağış olurken; bu maddi yardımdan ötürü Fatsa Ticaret Borsası Ali Feyzi’ye Kızılay Fatsa şubesi tarafından plaket edildi.
Fatsa Türk Kızılay Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları:"Fatsa Ticaret borsası yönetim kurulu başkanı Ali Feyzi ve başkan yardımcısı Murat Kıran ile yönetim kurulunun, Fatsa Türk Kızılay'ına yaptıkları bağış için burada toplanmış bulunmaktayız. Bilindiği gibi, Türk Kızılay'ı ülkemizin en büyük yardım kuruluşudur. Bu gücünü, dünyadaki, ülkemizdeki her felâket ve toplumsal olaylarda, mağdur olan insanlara yardım yaparken göstermektedir. Türk Kızılay'ı gücünü yardım bağışlarları oluşturmaktadır. Yardımların ulaşmasında hızlı hareket etmede, mağdur olanların yardımına koşmada örnek bir kurumdur" şeklinde konuştu.
Başkan Erdi Şevketoğulları, açıklamalarına devam ederek, "Türk Kızılay din dil ırk ayrımı başta olmak kaydıyla, hiçbir nedenle ayrım yapmamaktadır. Kim ve nerede olursa olsun, insana yardım hizmetinde, hiçbir koşulda ayrım yapmamaktadır. Yapılan bağışların doğru yerlere, ihtiyaç sahiplerine mutlaka ulaştırıldığı görüldüğünden ötürü, yardımsever vatandaşlarımız başta olmak kaydıyla, değişik kurum ile kuruluşlar Türk Kızılay'a gönül rahatlığı ile maddî ve ayni yardımları vermekteler" dedi.
Başkanı Erdi Şevketoğulları, son olarakta, "Fatsa Ticaret Borsasının ilçemizde bu yardımla örnek oluşu, bizi güçlendirdiği gibi, ayrıca sevindirmiştir. Fatsa Ticaret borsasının değerli yönetim kurulu üyelerinin, gösterdikleri kişisel ve kurumsal örneği, Fatsa ilçemizde ve bölgemizdeki kişi ile kurumlara önemli bir örnek teşkil etmişlerdir. Bu tip yardımlar bizim Fatsa Türk Kızılay tarafından, üniversitede okuyan muhtaç öğrenciye burs, Fakirin evine sıcak çorba, yoksula bir hırka olabilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Fatsa Ticaret borsası yöneticilerine hepinizin huzurunda teşekkür eder, saygılarımızı sunarız" diye konuştu.
Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Feyzi, "Öncelikle bizi onurlandırdınız. Bizi, yapmış olduğumuz yardımın miktarı olaraktan kurum ve şahıs olaraktan da mahcup ediyorsunuz. Biz Kızılay'a ve bu gibi kurumlara daha fazla yardım etmemiz gerektiğini gün geçtikçe daha çok anlıyoruz. İnşallah fert olarakta, şahıs olarakta bu gibi daha fazla yardım etmeye özen göstermeye dikkat edeceğiz. Malûmunuz kabahatte, ibadette gizlidir. Bu noktada yardımların ulaşması babında Türk Kızılayı çok özel düşünüyorsunuz. Netice itibarîyle bu kurumda devlet geliri olan bildiğim kadarıyla bir kurum değil. Borsa yönetimi olarak yani tüm arkadaşlarımızla şu noktada hem fikiriz; sivil toplum örgütlerinin hepsi bizim gözümüzde eşittir. Hepsi bizim kardeş sivil toplum örgütlerimiz. Bizler ne kadar çok bir araya gelirsek, ne kadar çok saf sıklaştırırsak, bölgemizin ve memleketimizin sorunlarını o kadar çok konuşur, istişare yapar ve doğru sonuçlara ulaşırız. En azından bizler bölgemizin için elimizden gelenin en iyisini yapmış oluruz" diye konuştu.
Konuşma sonrası Türk Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları tarafından, Ticaret Borsa adına Başkan Ali Feyzi'e bir plaket verildi.kzy31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde