16 Mayıs 2024

Başbakanla Görüştü

  • PDF

krtl31-12-2013Fatsa Cemevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İhsan Kartal Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

21 Aralık Cumartesi günü ilçemize gelen Başbakanla miting sonrası görüşen İhsan Kartal, Başbakan’ı Cem Evine davet etti.

Bir dahaki gelişinde kesinlikle Cemevini ziyaret edeceği sözünü veren Başbakan, İhsan Kartal ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

İhsan Kartal, Başbakan’a; Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek “Sayın Başbakanımız, Cemevi, cami ve aş evinin birlikte olduğu, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Sizi müsaade ederseniz bu yapıta davet ediyoruz. Cem evimizin yapımında Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Anlayan’ın ciddi katkıları oldu. Açıkçası tüm Fatsalı hemşerilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlları Cemevi yapımında katkı sağladı.” dedi.

Başbakanı Cemevine davet eden Kartal, “Başbakanımızı Cemevine davet ettim. Kendisi bir daha ki Fatsa ziyaretinde Cemevine gelme sözü verdi. Umarım; sayın Başbakanımız bir dahaki Fatsa gezisinde Cemevine gelecektir. Çünkü Türkiye’de bir ilk olan Cemevi, Cami ve Aşevinin ikinci bir örneği yok. Fatsa bu mozayiği oluşturmuş ve bu kaynaşmayı başarmıştır.” açıklamasında bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde