16 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesi Yeni Meydana İsim Arıyor

  • PDF

konak31-12-2013Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yapımı tamamlanan Hükümet Konağı önündeki yeni meydan projesine kamuoyunun genel kabul gördüğü bir isim arayışında olduklarını ve vatandaşlardan bu konuda destek beklediklerini söyledi.
Hükümet Konağı önündeki yeni meydanın artık fiilen bittiğini belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Sayın Başbakanımızı kalabalık coşkulu bir şekilde burada ağırlayarak resmi açılışını yapmış olduk. Meydanlar şehirlerin birer göstergesidir. O bağlamda Fatsa gerçekten büyük bir meydanına kavuştu. Fatsa’mıza hayırlı olsun diyorum. Etrafındaki peyzajları da son şekli ile sonlandırıyoruz, çiçek ve güllerle etrafını süslüyoruz. İnşallah burası bütün vatandaşlarımızın kullanacağı gerçek bir meydan olacak.” dedi.
“Yeni Meydana Hep Beraber İsim Verelim”
yeni meydana hep beraber isim verelim Fatsa’mıza kazandırılmış bir meydana isim arıyoruz. Hükümet Konağı önünde olduğumuz için şu anda Yeni Meydan diye hitap ediyoruz ama bu bir isim değil. O sebeple bütün vatandaşlarımıza burada duyuruda bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza diyoruz ki isim arayışımıza siz de katılın, düşüncelerinizi bizle paylaşın ve bunu dinlendirin ennihayetinde isimleri hep bakacağız kamuoyunun genel kabul gördüğü bir ismi buraya resmi olarak da koyacağız. Herkesin kabullenebileceği ve kullanabileceği bir isim arıyoruz. Bu yeni meydana hep beraber isim verelim inşallah” diye konuştu.konk31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde