16 Mayıs 2024

Aslolan Gönül Yapmaktır…

  • PDF

seyt31-12-2013Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Başkan Seyit Torun’un son ziyaret ettiği yer Korgan ilçesi oldu.

                 Belediye Başkanı Seyit Torun ilçe gezilerini sürdürüyor. Hafta sonu Korgan ilçesine yaptığı ziyarette halkın yoğun ilgilisi ile karşılanan Başkan Seyit Torun kendisine karşı gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğu gözleniyor. Her uğradığı noktada vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, esnafla sorunları paylaştı, cadde ve sokaklarda da halkın derdine ortak oldu.

                Beraberinde Korgan CHP İlçe Başkanı Mustafa Sevinç, Korgan CHP Belediye Başkan Adayı Turan Ateş ve Ordu Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Korgan programında, esnafın beklentilerini ve sorunları dinleyerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Seyit Torun, kalkınmış bir Ordu ili ortaya koymak için bu yola çıktıklarını ve halkının hem maddi hem de manevi, huzur içinde olduğu, yaşanabilir bir Ordu’yu birlikte inşa edeceklerine inandıklarını belirtti.

                Uğradığı her noktada kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında duygularını gizleyemeyen Başkan Seyit Torun, “Bana gösterilen bu teveccüh geçmişin bir birikimi ve geleceğe olan inancın bir göstergesidir. İnsanoğlu ne ekerse onu biçer. Demek ki ben halkımın gönlünde güzel izler bırakmışım. Gönül’e taht kurmak öyle kolay iş değildir. Bizler sorumluluk sahibi ve halkın beklentisine cevap vermek zorunda olan kişileriz. Ben şahsen geçmişte hem hizmet noktasında, hem de manevi noktada Ordulularla bu ilişkiyi kurabilmişim. Belediye Başkanı olmak sadece teknik yatırımlarla sınırlı değildir. Tekrar hatırlatıyorum ki; “Yol yapabilirsiniz, Alt Yapı Yapabilirsiniz, bunlar gayet normal olan şeyler. Ancak GÖNÜL YAPMAK aslolandır. Halkın gönlüne girebilmek aslolandır. Bu sevgiyi ben onlarla karşılıklı yaşıyorum. Benim için önemli olanda budur” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

                Ziyaretlerin ardından birçok Korgan’lı ile hatıra resmi çektiren Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, daha sonra tekrar buluşmak temennisi ile ilçeden ayrıldı.syt31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde