16 Mayıs 2024

Biz Biriz Beraberiz, Kazanan Ak Parti Olacak

  • PDF

aday31-12-2013Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan bugün AK Parti’den Fatsa Belediye Başkan adayı olan İbrahim Karamolla, Ahmet Özyurt, Ahmet Müezzinoğlu ve Yakup Yeşiltaş’ı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcımız Bülent Yücetepe ile birlikte 4 aday adayını bulundukları mekanda ziyaret eden Başkanımız Anlayan ziyarette birlik beraberlik mesajı vererek, “Biz biriz beraberiz, kazanan AK Parti olacak” dedi.
“Önemli Fatsa Adına Birlik Beraberlik İçerisinde Hizmet Kervanına Devam Edebilmektedir”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ilk ziyaretini Eczacı İbrahim Karamolla’ya gerçekleştirdi. Başkanımız Anlayan burada yaptığı açıklamada ziyaret amacının birlikte bir araya gelmek, sohbet etmek olduğunu belirterek, “Şuanda bir süreç yaşıyoruz. Bu süreç işlemeye devam ediyor. Umuyoruz ki önümüzdeki hafta içerisinde kimin aday adayı olacağı belli olur diye düşünüyorum. Tabi bu bir dostluk ziyareti. Herkesin malumu Belediye Başkanlığı seçimi sürecinde AK Parti adına bir aday adaylık süreci de var. Bu kapsamda ben de dahil olmak üzere 4 tane aday adayı arkadaşımız var, toplamda 5 kişi AK Parti’den Fatsa Belediye Başkanlığı’na talip olduk. Burada önemli olan kimin aday olacağı değil, sonuçta partimiz ortaya koyduğu kriterler çerçevesinde adayını belirleyecek ve ilan edecektir. Önemli olan partimiz adına Fatsa adına birlik beraberlik içerisinde hizmet kervanına devam edebilmektedir. Biz biriz, beraberiz, bunu en iyi şekilde bu süreci beraber geçireceğiz ve sonuçta Fatsa kazanacak.” dedi.aday-31-12-2013

Amaç Takımımızın Galip Gelmesi
AK Parti Fatsa Belediye Başkan aday adaylarından İbrahim Karamolla nazik ziyaretinden dolayı Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız nezaket sahibi bir insandır, çok teşekkür ediyorum. Biz aynı takımın oyuncularıyız, kimimiz sahada, kimimiz yedek kulübesinde oturur. Amacımız takımımızın galip gelmesidir. Hep beraber bunun için mücadele ediyoruz. Sonuçta başkanımızın da dediği gibi Fatsa’mız kazanmaktadır. Bunun için gayretimiz var, çalışıyoruz. Sonuçta inşallah Fatsa’mız kazanır, memleketimiz kazanır. 30 Mart akşamı da inşallah zaferle çıkmış oluruz” dedi.

“Önemli Olan Ak Parti'ye En İyi Şekilde Hizmet Etmektir”
AK Parti Fatsa Belediye Başkan aday adaylarından Ahmet Özyurt ise, “Sayın başkanımıza ve başkan yardımcımıza nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi demokratik yarış halen devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonuçlanır diye bekliyoruz. Önemli olan birlik ve beraberliktir. Esas olan budur. Önemli olan AK Parti'ye en iyi şekilde hizmet etmektir, bu bağlamda da kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Beraber Omuz Omuzayız”
AK Parti Fatsa Belediye Başkan aday adaylarından Ahmet Müezzinoğlu’da ziyaretin kendisi için sürpriz olduğunu ifade ederek, “Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben sayın başkanımızla görüşmek istiyordum. Başkanımızın da dediği gibi hep beraber hizmet edeceğiz. Rabbim inşallah hepimizi muvaffak eder. Partimiz kazanır, Fatsa’mız kazanır, Milletimiz kazanır. Hep aynı yoldayız, hep beraber omuz omuzayız. Başkanımıza ve Başkan Yardımcımıza çok teşekkür ediyorum beni ziyaret ettikleri için. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
“Kim Aday Olursa Yanındayım”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın en son ziyaret ettiği aday adayı olan Yakup Yeşiltaş’da, “ 5 tane aday adayı arkadaşım var. Hepsi birbirinden değerli. Bu arkadaşlarım bu şehre hizmet etmek için bu göreve talip oldular. Tabi ki saygı, sevgi hoşgörü içerisinde bu çalışmalarımızı bu safhaya kadar getirdik. Bundan sonra bir kişi aday gösterilecek. Bu gösterilecek olan adayın yanında ben şahsım itibariyle kim aday gösterilirse gösterilsin seçim bitene kadar aday seçilen arkadaşıma yardımcı olacağımı söylemek isterim. Seçimin Fatsa için Fatsa halkı için, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.ady31-12-2013dy31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde