16 Mayıs 2024

Kış Geldi Diye Durmak Yok

  • PDF

asft31-12-2013Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ayazlı mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını mahalle muhtarı Sebahattin Aka ile birlikte inceledi. Başkanımız Anlayan burada yaptığı açıklamada, “Bu seneki programımız 250 bin metrekare ama hala bitmemiş yerler var, bu bitmemiş yerler bitene kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ayazlı mahallesindeki asfalt çalışmalarını inceledikten sonra muhtar Sebahattin Aka ile birlikte bir açıklama yaptı.
İlk açıklamayı yapan Ayazlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Aka, “Mahallemizde hızlı bir şekilde asfalt çalışması devam ediyor. Verilen sözler yerine getiriliyor. Bize söylenecek bir söz kalmadı. Sayın başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da yapılan hizmetleri görüyor denecek bir şey yok. Bir kez daha başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“Söz Verdiğimiz Her Yeri Yapacağız”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan da yaptığı açıklamada, “ Teknik ekip ile birlikte Ayazlı mahallesindeki asfalt çalışmasını yerinde takip ettik. Bu seneki programımız 250 bin metrekare asfalttı. 250 bin metrekare asfaltı tamamladık ama hala bitmemiş yerler var. Bu bitmemiş yerleri de tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları elverdiği sürece kış mevsimi geldi diye işi bırakmayacağız. Gerek yağışsız gerekse sıcaklığın 5 derece üzerinde olduğu her gün asfalt çalışması yapacağız. Vatandaşlarımızın söz verdiniz buranın asfaltını yapmadınız dediği yerler var. Merak etmesinler oralarda tamamlanacak. İnşallah Ayazlı mahallesinde konutların olduğu yerlerin son aşamasındayız. Bittikçe de bu güzelliği hep beraber görüyoruz ve yaşıyoruz. Hem Ayazlı mahallemize ve Fatsa’mıza bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum. Artık asfalttan geri dönüş yok” diye konuştu. asflt31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde