16 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesi Asfaltta Hedefin Üstüne Çıktı

  • PDF

ayz31-12-2013Bu sene 250 bin metrekare asfalt dökmeyi hedefleyen Fatsa Belediyesi bu hedefinin üzerine çıktı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Her ne kadar bu hedefimizi tamamlamış olmakla beraber şuanda onun üzerinde asfalt döküyoruz. Vatandaşlarımızı tozdan çamurdan kurtarana kadar durmak yok asfalta devam diyoruz” dedi.
Ayazlı mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi önünde asfalt çalışmalarını inceledikten sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Asfalt sezonumuzu kapatmadığımızı ifade etmiştik. Tamamlayamadığımız yollarda vatandaşlarımıza burayı tamamlamadan sezonu kapatmayacağımızı ifade etmiştik. Şu anda tekrar asfalta başladık inşallah hava şartları elverdiği sürece programladığımız sözünü verdiğimiz yollara asfalt çalışmamız devam edecek. Ekiplerimiz şu anda Ayazlı mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi önünde. Bitene kadar bu mahallede ve diğer mahallelerde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz bu sene 250 bin metrekareydi, her ne kadar bu hedefimizi tamamlamış olmakla beraber şuanda onun üzerinde asfalt döküyoruz. Vatandaşlarımızı tozdan çamurdan kurtarana kadar durmak yok asfalta devam diyoruz.” diye konuştu.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan asfalt çalışmalarını inceledikten sonra aynı yerde bulunan Necip Fazıl Anadolu Lisesi’ne giderek Okul Müdürü Muzaffer Kesik’i de ziyaret etti.ayaz31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde