16 Mayıs 2024

“Başbakanımızın Fatsa’ya Gelmesi Daha Büyük Hizmetlerin Ve Yatırımların Müjdecisi Olacaktır

  • PDF

heli25-12-2013Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan geçtiğimiz Cumartesi günü Fatsa’ya gelen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın coşkulu kalabalığın ve ilgisinden memnun kaldığını, ilçeden ayrılırken bizzat kendisine ifade ettiğini söyledi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ben sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza Ordu’ya ve Fatsa'ya göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı tüm hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Bir ay önce Fatsa’da Cumhurbaşkanımızı ağırlamıştık, çok coşkulu güzel bir karşılama olmuştu. Karşıladığımız meydan da yapımı devam eden Fatsa’mızın en büyük meydanı olmuştu o zaman inşaatı devam ediyordu. Temel atması Cumhurbaşkanımıza nasip olmuştu bir nevi, öyle ifade edebiliriz. Cumartesi günü de Sayın Başbakanımızı Ordu’da, bu program çerçevesinde Fatsa’da ağırladık. Bitmiş yeni bir meydanda Fatsa’da gerek belediyemizin gerek hükümetimizin yapmış olduğu birçok yatırımları açılışını yaptık. Hem de çok daha önemlisi bu yatırımlar kadar Sayın Başbakanımızın Fatsa’da halkla buluşmuş olmasıydı. On binlerin katıldığı Sayın Başbakanımızın ifadesi ile çünkü kürsüde önündeki kalabalığı gören bizzat kendisi olduğu için bu ifadeyi kullandım. On binlerin bir araya gelerek coşkulu bir şekilde Sayın Başbakanımızı karşıladığı bir miting yaptık. Ben Sayın Başbakanımızı burada karşılayan coşkusunu sevgisine kendisine gösteren bütün hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
“Helikoptere Uğurlarken Memnuniyetini İfade Etti”
Başkanımız Anlayan açıklamasının devamında, “Başbakanımız mitingden sonra Fatsa’dan ayrılırken helikoptere kendisini uğurlarken hazırlığın çok güzel olduğunu, kalabalığın çok iyi ve coşkulu olduğunu bu muhabbetten çok memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti. Ben de bu teşekkürü hemşerilerim adına aldığımı Sayın Başbakanımıza ifade ettim ve bunu da hemşerilerimizle paylaşıyorum. Sayın Başbakanımız kalabalıktan ve coşkudan çok memnun kaldılar bunu da ifade ettiler, teşekkürlerini ve selamlarını ilettiler. Bir defa daha vatandaşlarımıza bende canı yürekten teşekkür ediyorum. Elbette ki Sayın Başbakanımızın gerek Fatsa’ya gelmesi gerek Ordu’ya gelmesi hem siyaseten hem de hizmetle yatırım noktasında bölgemiz için çok büyük bir kazançtır. Kaldı ki Milletvekillerimiz Sayın Bakanımızın da takibiyle şehrimizin ihtiyacı olan her türlü hizmeti almaya ve yapmaya çalışıyoruz. Son 10 senede gerçekten Ordu'muz Fatsa’mız bu noktada yıllarca yapılamayan hizmet yatırımları aldı ve almaya devam ediyor. Başbakanımızın bazı şeyleri bizzat yerinde görmesi ve kendisi ile çok daha önemli projelerin hizmetlerim paylaşmış olmamız bundan sonra yapılacak hizmetlerin de inşallah önünü açacak, hızlandıracaktır. Önümüzdeki günlerde de daha büyük hizmetlerin ve yatırımların müjdecisi olacaktır, bunu rahatlıkla ifade etmek istiyorum. Bir defa daha hemşerilerimin gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.hlkp25-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde