16 Mayıs 2024

“Hafta Sonu Mümkünse Aramayın”

  • PDF

ulvi25-12-2013CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı olan Ulvi Suvarioğlu’nun geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı yazı vatandaşlar arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Yazının içeriğinde hafta sonu aranmak istemediğini belirten Süvarioğlu, vatandaşların tepkisini toplarken; “ Diğer partilerin adayları ve aday adayları her gün kartvizitlerini dağıtıp telefon numaraların veriyor ve istediğiniz vakit bizi arayabilirsiniz diyor, biz Ulvi bey’in neden böyle birşey yazma gereği duyduğunu anlayamadık” şeklinde konuştular.

Acaba Fatsa’ya Belediye Başkanı seçilse hafta sonları kendisine ulaşamayacak mıyız endişesi duyan vatandaşlar; “Seçmenler belediye başkan adaylarıyla her zaman iç içe ve iletişim halinde olmak isterler. Ulvi Bey acaba vatandaşla arasına mesafe mi koyacak. Bundan enişe duymaya başladık” ifadesinde bulundular.

Vatandaşların şaşkınlıkla karşıladığı yazının tamamı:
"Sevgili arkadaşlar,
Bir şekilde mobile telefonumu kaydetmiş olan saygıdeğer tanıdıklar,
Sizlerden önemli bir ricam var. Cumartesi , pazar günleri kendimiz, ailemiz, ihtiyaçlarımızla ilgili ayırmamız gereken bir kısa zaman dilimi var... Ne olursunuz empati yaparak düşününüz ve hissediniz ki , acil olmayan konular hariç telefonlarımızı kullanmaz isek hem akıl ve ruh sağlığımıza yardımcı oluruz , hem dinlenmeye ihtiyacı olan özellikle bizim gibi beyin işçilerine en büyük hediyeyi vermiş olursunuz... Ricamızın kabulünü arz ederiz sevgili dostlar... Tabii ki acil konularda birbirimizin emrindeyiz:)) sevgi ve saygıyla 'az kullan öz kullan' diyoruz hep beraber..."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde