16 Mayıs 2024

“Herkes Fatsa için ciddi çalışmak zorunda”

  • PDF

ulvi18-12-2013Fatsa CHP Belediye Başkan Aday Aday’lığına başvurusunu yapan Ulvi Süvarioğlu Cumartesi ve Pazar günleri partililerle buluştu.

Parti binasında yapılan etkinliklere katılım yoğun olurken; yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Pazar günü parti binasında gerçekleştirilen etkinlikte açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Doğan Çelebi “Fatsalıların gönlü rahat olsun. Yepyeni bir Fatsa yaratmak için geliyoruz” dedi.

Aday adayı Ulvi Süvarioğlu yaptığı açıklamada ana başlıklarıyla; “Seçim bir amaçtır” “Herkes Fatsa için ciddi çalışmak zorundadır” “Atma devrinde değil, yapma devrindeyiz” “Sevgi saygı ve kucaklaşmayı paylaşmaya geldim.” “Zaman ayrışma zamanı değildir.” “Fatsa ekonımisinde iş ve aşı nasıl geliştireceğimizin hesabıyla Fatsa’yı Karadeniz’in incisi yapacağız” dedi.

Parti binasında yapılan toplantılarda ilk konuşmaları Fatsa İlçe Başkanı sıfatıyla Doğan Çelebi yaparak “ Ben sizin gözlerinizdeki ışıltıyı okuyabiliyorum. Pırıl pırıl aday adayları, pırıl pırıl yönetimi ve pırıl pırıl Fatsalılarla yepyeni Fatsa’yı yaratmak için yola çıktık. Dünden bugüne artan coşkuyla seçim sürecini yürütüyoruz. Fatsalıların gönlü rahat olsun. Yepyeni bir Fatsa yaratmak için geliyoruz” dedi.

Ulvi Süvarioğlu: “ Değerli Fatsalılar. 2 günden beri keyifli anlar yaşıyoruz. Değerli hemşerilerimizle göz temaslarımız ve dokunuşlarımızla manevi duygular yaşıyoruz. Seçim bir amaçtır. Bu seçim bizi sevgi, saygı ve kucaklaşma ortamına getirdi. Toplumumuz uzun yıllardan bu yana bölünmüş ve ayrışmışlık içerisindeydi. Zaman bölünme ve ayrışma zamanı değil. Konu Fatsa ise ve bizler bu topraklarda doğup bereketlendiysek an gelir borcumuzu ödeme zamanı gelir. Bizde ülkemizden ve Fatsamız’dan aldığımızı Fatsa’mıza vermeye talip olduk.

Biz hiçbir zaman özel bir beklenti içerisinde olmadık. Herkes somut ve maddi menfaatler peşinde koşarken bize bu görev arz edildğinde bize yapılan yorumlara kulaklarımız tıkadık.

Ben sizle sevgi ve saygıyı paylaşmaya geldim. Konu ve gündem Fatsa’dır. Bu yerel seçimde; genel politikalar ve parti politikaları yüzünden birbirimizle tartışmayalım. Önce Fatsa’yı düşünmek zorundayız. Bugün ki uslbumuz sevgi,saygı ve Fatsa üzerine olmalıdır. Biz bölen ayrıştıran değil; bütünleştiren ve birleştiren taraftayız. Türkiye’nin en önemli partisi bize kucağını açmıştır. CHP çatısında sizinle kucaklaşmaktan büyük zevk almaktayım” şeklinde konuştu.

Fatsa’nın unutulmuş hafızasını tekrar hatırlatacağız diyen Süvarioğlu: “Fatsa’yı köklerinden aldığı değerlerle Karadeniz’in incisi yapmak durumundayız. Bunu yapacak ekip, kadro bilgi vardır. Yolumuz açıktır. Yeniden yaratacağımız sevgi ortamıyla yolumuz su gibi akıp gidecektir. Seçimi kazanmak tabiki ilk hedefimizdir. Buraya belirli bir düzeni, saygınlığı kazandırmış olacağız. Böylelikle herkes kendine çeki düzen vermek zorunda kalacaktır. Herkes çok ciddi çalışmak zorunda. Herkes Fatsa için kendini yeniden sorgulamak zorunda. Hepinizin desteğini bekliyoruz. Her tarafı birlikte gezip kucaklayacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.ulv18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde