17 Mayıs 2024

Ilıcalı aday adayları dernek yemeğinde bir araya geldi

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/ılıcalılar18-12-2013.jpg
There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/ııca18-12-2013.JPG

ılıcalılar18-12-2013Ilıca Sarmaşık Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri ve üyeleri Yıldız Apart Restorant’ta düzenlenen yemek’te buluştu.

Düzenlenen yemeğe Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeşiltaş ve Ahmet Özyurt’un yanı sıra CHP Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Darçın, Dernek başkanı Hayrettin Kılıç, birçok yönetici ve üye katıldı.

Ilıca Sarmaşık Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hayrettin Kılıç düzenlenen bu yemeğin amacının; “Ilıca Beldesinin Büyükşehirle birlikte nasıl daha fazla hizmet alabileceğinin istişaresini yapmaktır” dedi.

Derneğin hiçbir siyasi hareket içerisinde olmadığını belirten Hayrettin Kılıç; “Düzenlediğimiz yemeğin çıkış noktası birlik ve bütünlük içerisinde dernek olarak istişare yapmaktır. Aramızda Ilıcalı Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarımız var. Buda bizim için gurur vericidir. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; derneğimizin hiçbir siyasi hareketi yoktur. Dernek adına hiçbir partiyi ve adayı desteklememe kararımız var. Biz sivil toplum kuruluşuyuz. Parti’nin önemi olmaksızın aday adaylarımızın hepsi bizim kardeşimizdir” diye konuştu.

Sarmaşık ve Yeşiyurt’un tek bir köy olarak birleşmesini istediklerini belirten Kılıç: “Büyükşehir olmamız nedeniyle belediye kalkıyor ve muhtarlık geliyor. Muhtar belirleme konusunda 2 dernek birlikte hareket ederek bir çalışma yapalım ve ittifakla bir kişiyi muhtar adayı olarak belirlemeliyiz. Bu durumla ilgili neler yapılabilir neler hazırlanabilir bunları değerlendirmeliyiz. İleriye dönük kafamızda Sarmaşık ve Yeşilyurt’un tek bir köy olarak birleşmesi var. Biz istiyoruz ki iki köyü birleştirelim ve tek muhtarlık olsun” şeklinde konuştu.

Önümüzde ki belediye seçimlerinde her partiden; delege ve belediye encümeni kazandırmaları gerektiğini ifade eden Çelebi: “ Bunu yaparasak; Büyükşehirden hizmet almamız daha rahat olacaktır. Bizim için önemli olan beldemize yatırımlar kazandırabilmektir. İnşallah bizde 2 dernek birlikte çalışarak beldemizi daha çok kalkındıracağız. Mağduriyetten bölgemizi kurtaracağız. Toplantımızın amacıda köyümüzün geleceği hakkında istişare yapmaktır” dedi.ııca18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde