16 Mayıs 2024

Gözyaşı Geceleri Ekibi Fatsa’da Kerbela’yı Sahneledi

  • PDF

kerbela18-12-2013Fatsa Belediyesi organizasyonunda sahnelenen Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisi ağır kış koşullarına rağmen vatandaşlardan büyük ilgi görürken, gösteriyi AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’da izledi.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sahnelenen Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisini Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz’ın yanı sıra Kaymakamımız Bekir Atmaca, Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Akyol, AK Parti İlçe Başkanımız Fatih Sözen, İl Genel Meclis Üyelerimiz Yaşar Ateşli ve Atıf Yüksel, FASİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Gül, Cem Evi Derneği Başkanımız İhsan Kartal, Belediye Başkan Yardımcılarımız Muharrem Aktepe ve Bülent Yücetepe, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ayhan Baş ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Ağır kış şartlarına rağmen Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Gözyaşı Geceleri Kerbela gösterisi başlamadan önce AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ekibin yönetmeni ve başrol oyuncusu Haşim Akten’e bir buket çiçek ve plaket takdim etti. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’da ekibe çiçek ve plaket takdiminde bulundu.
Yönetmenliğini ve başrolünü Haşim Akten'in üstlendiği gösteride Kerbela'da hunharca başı kesilerek şehit edilen Hz. Hüseyin’in katledilişi canlandırıldı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte bir çok davetlinin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Gösterinin sonunda Gözyaşı Geceleri ekibi tüm davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
“Kerbela Bizi Geçmişimize Götürdü”
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz gösteriden ayrılırken yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Gözyaşı Geceleri ekibi bizim bildiğimiz klasik tiyatro anlayışından daha ziyade özellikle geçmişimizi maneviyatımızı tanıtması açısından önemli bir etkinlik düzenledi. Burada Kerbelayı tekrar bize yaşattılar, Gözyaşı Geceleri ekibi toplumumuza vermesi gereken en önemli mesajı verdi. Bizde bu etkinliğe vesile olan sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a canı gönülden teşekkür ediyoruz. Fatsalı kardeşlerimizin de katılımı kış şartlarına rağmen en üst seviyedeydi. Bu gösteriyi Ordu ilimizin diğer ilçelerinde sergilenmesini sahnelenmesini sağlayacağız. Ordu insanı tiyatroya vakıf ve yatkın. Bu gösterinin herkes tarafından izlenmesi tavsiye ediyorum” dedi.
“Mevlana Ve Çanakkale’yi De Sahneleteceğiz”
Gecenin sonunda bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, çok özel bir ekiple, çok güzel bir gösteri ile anlamlı bir konuyu izlediklerini belirterek, “Ben bu akşam burada bizleri yalnız bırakmayan bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Enver Yılmaz ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Hüseyin Akyol’da buradaydılar. Fatsa’mızın her kesiminden dostlarımız da buradaydı. Dışarıda ağır kış şartlarına rağmen çok yoğun bir ilgi alaka vardı. Çünkü oyun çok güzel ekip çok güzel Kerbela’yı bu akşam bir kez daha yaşadık. Ben Gözyaşı Geceleri ekibine de çok teşekkür ediyorum. Geçen ay Fatsa’mıza Osmanlı isimli oyunuyla gelmişlerdi. İnşallah Gözyaşı Gecelerinin diğer oyunlarını da Fatsa’ya getirmeye devam edeceğiz. Gözyaşı Geceleri ekibi inşallah Mevlana ve Çanakkale’yi de Fatsa’mızda sahneleyecekler. Bir defa daha bu güzelliği bizleri yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum ve bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu kerb18-12-2013krbela18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde