16 Mayıs 2024

Yollar Açılıyor Vatandaş Mağdur Edilmiyor

  • PDF

kar18-12-2013Fatsa Belediyesi karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle 3 vardiya halinde yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını an ve an takip eden Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, “Gecenin ilerleyen saatinde yoğun kar yağışı altında karla mücadele ekibimizle birlikte biz de dışarıdayız. Tabii ki bunun iki yönü var. Bir tanesi kar yağışı vatandaşlarımızın, çocuklarımızın herkesin hasretle beklediği bir güzellik katıyor hayata. Bu işin tatlı yanı, bir de sıkıntılı yanı var. Ulaşımı sağlamak adına yolların sürekli açık tutulması açılması ve tuzlanması bizim için çok önemli. Bu manada belediyemizin karla mücadele ekibi ile 24 saat 3 vardiya halinde gece gündüz yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıyoruz. Amacımız insanları gidecekleri yere ulaşmalarını sağlamak” dedi.
“Önceliğimiz Ana Yollar”
Önceliğin ana arterler, site yolları ve mahallelerin ana yolları olduğunu ifade eden Başkanımız Anlayan, “Öncelikle ana yolları açık tutmaya çalışıyoruz. Fırsat buldukça da mahallelerimizde ana yollardan sonra ara yolları da açıyoruz. Gündüz saatlerinde hava biraz yumuşamıştı, kısmen ara yolları açmaya fırsat buluştuk ancak gece tekrar kar yağışı arttı. O yüzden tekrar ana yollara yönelerek her yol açma ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Ben ekipteki bütün arkadaşlarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızda yaptığımız bu çalışmaları zaten görüyorlar. İnşallah daha dikkatli kazasız belasız günler ve geceler diliyorum” diye konuştu.krlm18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde