16 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesi, Süpürge Araçlarına Bir Yenisi Daha Ekledi

  • PDF

sprg11-12-2013Fatsa Belediyesi temizlik araçlarına bir süpürge aracı daha ekledi. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yeni alınan süpürge aracı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız hem parklarımız da, hem trafiğe kapalı olan caddelerde, mahallelerimizdeki dar sokaklarda özellikle daha etkin temizlik yapabilmek, bu manada bu araç bize ciddi anlamda destek verecek” dedi.
Elekçi Parkı’nda yeni alınan süpürge aracının tanıtımını yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, göreve geldikleri günden bu yana şehrin temizliği noktasında çok köklü ciddi değişiklikler yaptıklarını belirterek, “Hem çöp toplama hem süpürme, temizlik şehrin her tarafında günün 20 saati çok yoğun bir şekilde yapılıyor. Bunu süpürge araçları ile yapıyoruz, temizlik elemanlarımızın süpürgesi ile yapıyoruz fakat geçen sene bu süpürge arabalarına yeni bir model getirmiştik. Her araya girebilen, parklara trafiğe kapalı ara sokaklara varana kadar her araya rahatlıkla girebilen ama büyük araçlarla aynı kapasitede bir süpürge arabasını bu ekibe dahil etmiştik. Şimdi bu küçük aracı bir yenisini daha bu temizlik aracı ekibine dahil ettik.” dedi.
“Küçük Ama Marifeti, Gücü Büyük”
Yeni alınan süpürge aracının küçük ama marifeti, gücü büyük olan aracın Fatsa’mıza hizmet vermeye başladığını ifade eden Başkanımız Anlayan, “Amacımız hem parklarımızda, hem trafiğe kapalı olan caddelerde, mahallelerimizde ki dar sokaklarda özellikle daha etkin temizlik yapabilmek. Bu manada bu araç bize ciddi anlamda destek verecek. Normalde 3 adet temizlik arabamız var, süpürge arabamız var, bunun 2 tanesi büyük bir tanesi küçüktü şimdi küçük olana yeni bir tane daha ekledik ve dolayısıyla 4 adet süpürge aracımız olmuş oldu. Bunlar özellikle mahallemizde ara sokaklarda hizmet vermeye devam edecekler Fatsa’mıza hayırlı olsun. Bu araçlar çok özellikli, marifetleri çok büyük kapasitesi çok güçlü. İnşallah vatandaşlarımız bu zamana kadar gördükleri temizliğin inşallah bundan sonra çok daha güzelini bu temizlik araçlarımızla görecekler bir defada Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum temiz Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.spr11-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde