16 Mayıs 2024

Enver Yılmaz'ın adaylığı için ne dediler?

  • PDF

anlayn4-12-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Enver Yılmaz’ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığını değerlendirdi.

Anlayan gazetemize yaptığı özel açıklamada; “ Milletvekilimiz Sayın Enver Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının öncelikle Fatsa’mıza ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte Sayın Bakanımız İdris Naim Şahin Bey, Milletvekilimiz Eyüp Fatsa Bey ve diğer aday adaylarımızda çok değerli isimlerdi. Sayın Başbakanımızın önderliğinde belirli kriterler göz önünde bulundurularak aday belirleme çalışması yapıldı ve sonuç Enver Yılmaz’dan yana oldu. Bize düşen, adayımız Enver Yılmaz’ın yanında birlik ve beraberlik içinde çalışmaktır. Bu zamana kadar olduğu gibi el ele, gönül gönüle bütün teşkilatımız ve vatandaşlarımızla birlikte Ordu’da Büyükşehir Belediyesini kazanacağımıza inancım tamdır. Hem Fatsa’da hem Büyükşehirde bu seçimi kazanıp; hizmetlerimize devam edeceğiz. Sayın Enver Yılmaz bizim partimizin kurucu il başkanlarındandır. Üç dönem milletvekilliğinin yanı sıra parti içinde ve meclis zemininde önemli görevler üstlenmiştir. Büyükşehir Belediyesini Sayın Enver Yılmaz’la mutlaka kazanacağız. Çünkü AK Parti Ordu seçmeninin gönlünde yer etmiştir.” şeklinde konuştu.

 

***

 

ahmet4-12-2013Ahmet ÖZYURT

Enver Yılmaz’ın açıklanmasının ardından şimdi nehir olma zamanıdır diyen Ahmet Özyurt gazetemize özel açıklamada bulundu.

Özyurt yaptığı açıklamada: “Enver Yılmaz Ordu’ya yabancı bir insan değildir. Ordu Ak Parti Kurucu İl Başkanıdır.2 dönem Ordu Milletvekilliği yapmış siyasi büyüğümüzdür. Mevcut aday adayları arasında çıkması muhtemel birisiydi. Sayın Başbakanımızın kararıyla Enver Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştur. İnşallah Fatsada’da bizim lehimize karar verirler. Temennimiz bu yöndedir. Şuanda kamuoyunda ve yapılan anketlerde benim ismim ön plandadır. Enver Yılmaz ismi ise rahatlıkla seçimi kazanacak bir birisidir. Diğer aday adayları arasında Enver Yılmaz ismi küskünlük yaratacağını düşünmüyorum. Şimdiye kadar olan aday adaylık süreci parti içi yarıştı fakat adayımızın belirlenmesiyle birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Herkes dereydi, ırmaktı fakat şimdi güçler birleşti. Şimdi nehir olma zamanıdır. Fatsa adayı ise bugün yarın yapılacak toplantıyla netleşecektir. Zaten Cumartesi günü Enver Bey Ordu’ya gelecektir. İnşallah İlçemiz adınada hayırlı olacak bir isimle yola devam edilir” diye konuştu.

 

***

 

ibrahim4-12-2013  İbrahim Karamolla

Enver Yılmaz’ın Ordu Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak belirlenmesinin ardıdan gazetemize özel açıklama yapan Ecz. İbrahim Karamolla: “Enver Yılmaz isminin çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum” dedi.

AK Partinin Ordu Büyükşehiri kazanacağını söyleyen Karamolla: “Kimsenin şüphesi olmasın ki seçimi kesinlikle Enver Bey kazanacaktır. Böylelikle önümüzde ki yerel seçimlerde çok büyük bir başarıya imza atacaktır. Büyükşehir ve 19 ilçenin tamamını inşallah Ak Parti kazanacaktır” diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Karamollla: “Enver bey devlet işleyişini çok iyi bilen tecrübeli bir devlet adamıdır. Ordu’ya çok şeyler kazandıracaktır. Ordu ve çevresinde hizmet konusunda çok şeyler katacağı kanaatindeyim. Siyasette herkesin gönlünde olduğu isimler vardır fakat aday gösretilmeyen adaylar partimize küsmemelidir. Zaten bizim partimizde böyle bir küskünlüğün olacağını sanmıyorum. Bu süreçten sonra Enver Bey’in toplayıcı ve bütünleştirici unsuru seçim propagandası başladığı zaman çok önemlidir. Bizde partimizin herzaman arkasında olacağız” şeklinde konuştu.

 

***

 

yakup4-12-2013  Yakup YEŞİLTAŞ

“İstanbul gibi çok büyük bir şehrin, çok büyük ilçe belediyelerinde 37 yılı aşkın süredir görev yapıyorum. Büyükşehir belediye başkanlığının ne kadar zor bir görev olduğunu iyi bilirim. Siyasetende böylesine büyük şehirlerde belediye başkanlığına partiler aday gösterirken birçok kriteri aynı anda işleterek karar verirler.

Ordu’nun büyükşehir olmasından sonra Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin üst kurullarında görev alan yetkililerimiz iki dönemdir kaybedilen Ordu için çok yoğun mesai harcayarak kimin aday olacağına karar verdiler. Seçimi hangi adayla kazanacaklarına inanmışlarsa onu aday gösterdiler. Bu isimde Enver Yılmaz beyefendidir.

Kendisi yıllarca Ordu’ya ve Ordululara üstün gayretler göstererek hizmet etmiş bir milletvekilimizdir. Üstelik partimizin kurucu il başkanıdır. AK Partinin önemli kademelerinde görev yapmış, başbakanımızla yakın mesai harcayarak çalışmış bir arkadaşımızdır.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Enver Bey ile birlikte Ordu’nun AK Partili bir başkan ile yönetileceğine yürekten inanıyorum.

Ben de Fatsa Belediye Başkanlığına AK Partiden aday adayıyım. Allah nasip eder ve Genel Merkezimiz beni aday gösterirse Enver Bey ile çok yoğun bir mesai harcayarak, kol kola, omuz omuza çalışarak Ordu Büyükşehrin Ak Partili bir belediye olması, AK Partili bir belediye başkanı tarafından yönetilmesi ve Fatsa’nın da Ak Partili bir belediye başkanı tarafından yönetilmeye devam etmesi için gece gündüz demeden çalışırım. Aday gösterilmezsek bile aday gösterilen arkadaşımla birlikte yine Enver bey’in etrafında bir araya gelerek seçim çalışmalarını yürütürüm.

Bir kez daha Enver Yılmaz beyefendiye Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

 

***

 

 

muezzin4-12-2013  Ahmet Müezzinoğlu

Fatsa Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Müezzinoğlu, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Aday’ının Enver Yılmaz olarak belirlenmesinden sonra gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Müezzinoğlu; Ordu Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen herkesin bu göreve yakışacağını belirtirken: “Aday Adaylarımızın her biri çok değerli isimlerdir. Enver YILMAZ’ın Büyükşehir Belediye Başkan Aday’ı olarak gösterilmesi benim için sürpriz olmadı. Enver bey bu işe yakışan bir isimdir. Bizde bu süreçte Enver Bey’in arkasında olacağız. Ordu’muz için isabetli bir tercihtir. Ordu’muz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bu süreçte birlik ve beraberliğin elden bırakılmaması gerektiğini söyleyen Müezzinoğlu: “Eyüp Fatsa sosyal medyadan Enver Yılmaz’a seçim süreci boyunca destek olacağını açıkladı. Bende Eyüp beyin bu açıklamalarını çok beğendim. Aday kim olursa olsun mühim olan küskünlük ve dargınlık yaratmadan adayımızın arkasında durabilmektir. Asıl imtihan bundan sonra başlıyor. İnşallah bu imtihanı geçenlerden oluruz. Ordu büyükşehir Belediyesini 30 mart 2014 seçimlerinde kazanan biz oluruz. Fatsa Belediye başkan adayının da bir an önce belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü kamuoyu çok gerildi. Bende bu sürece iyi hazırlandığımı düşünüyorum. Ben sahip olduğum avantajlar ve konum gereği Fatsa’ya bir şans olduğumu düşünüyorum. Bu görev bana verildiği taktirde Fatsa’da hayal edilemeyecek projeler gerçekleştireceğim. Büyüklerimiz bunları değerlendirecek ve Fatsa adayını da bu doğrultuda belirleyecektir” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde