16 Mayıs 2024

Bolaman Irmağı Güzergahı Cazibe Merkezi Olacak

  • PDF

bolaman4-12-2013Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Bolaman Irmağında devam eden tahkimat çalışmalarını incelediği sırada yaptığı açıklamada, “Belediyemiz ve Hükümetimizin işbirliğiyle çok yeni bir proje, çok güzel bir proje bir cazibe merkezi hayata geçiyor” dedi.
Bolaman Irmağında geçen yazın yapılan ıslah çalışmalarından sonra ırmak içerisindeki temizliğinden sonra şimdide tahkimat çalışmasının başladığını belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Bunu kamuoyuyla daha önce paylaşmıştık. Tabi ki hızlı bir şekilde burada çalışmalar devam ediyor. Burada ırmağın 2 yakasında denizden içeriye Spor Kompleksimizin olduğu yere kadar, çift taraflı taş duvar yapıyoruz. Yaklaşık keşif artışı ile beraber 3.5 milyon liraya mal olacak bu taş duvarın birinci etabı Aybastı yolu güzergahı şu an başladı ve devam ediyor. Gerçekten iyi bir çalışma, hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu taş duvar çalışması bu bölgede ilk olacak. Daha önce normal taş dizme tahkimat çalışması yapılıyordu, bu betonlu harçlı taş duvar olarak yapılıyor, böyle olması sebebiyle bir ilk. Çünkü çok güzel bir görsel güzelliği olacak. Bununla beraber de ayrıca asfaltla taş duvar arasında ırmak kenarında yol boyunca yeşil alan yapacağımız ciddi de bir alan kazanıyoruz. Taş duvardan sonra da Elekçi Parkında, Elekçi Irmağında olduğu gibi asfalttan Spor Kompleksimize kadarda yol boyunca ırmak kenarı boyunca yeşil alan, park ve yürüyüş alanları olacak” dedi.

“Spor Kompleksimiz Sahil İle Bütünleşecek”
Bolaman Irmağında devam eden tahkimat çalışmalarının bitmesinden sonra Spor Kompleksi’nin de böylece sahille beraber bütünleşmiş olacağını ifade eden Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Arkamızdaki 6 ilçenin Fatsa ile birleştiği bu şehrin girişi böyle bir görsel güzelliğe kavuşacak. Ben burada DSİ’nin bu şekilde bize vermiş olduğu bu yatırımda DSİ programına almasına katkıda bulunduğu için başta İçişleri eski Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin'e bilhassa hassaten teşekkür ediyorum. Yine takip ettiği için Sayın Milletvekilimiz İhsan Şener’e çok teşekkür ediyorum. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu artık bizim hemşerimiz hem de Fatsa’mızın da bakanı diyelim. Çünkü Sayın Bakanımızla hısım olduk, onların da çok ciddi desteklerini burada bizlere katkısı var. Burada belediyemiz ve hükümetimizin işbirliğiyle çok yeni bir proje çok güzel bir proje bir cazibe merkezi hayata geçiyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde