16 Mayıs 2024

Velilerden Kitap Bağışına Tam Destek

  • PDF

ktap4-12-2013Fatsa Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi okul müdürü başkanlığında Kütüphanecilik Kulübü Danışman öğretmenleri Selim Arslan, Mehmet Kocaoğlu ve Serkan Güngör tarafından başlatılan kitap kampanyasına velilerden destek geldi.

Verilen destekle ilgili, Kütüphanecilik Kulübü Danışman öğretmen Selim Arslan tarafından yapılan açıklamada, “Yaklaşık 5 yıldır atıl olan kütüphanemizin özellikle eski kitaplardan dolayı işlevliğini kaybettiğini düşünerek, bu sene kütüphanecilik kulübü çerçevesinde, güncellenmesi için özellikle velilerden, esnaflarımdan ,nazımız geçtiği insanlara başvuruda bulunduk. Ayrıca Fatsa’ya geldiğinde İsmail Güvenkaya bey in yardımı ile yazarımız Sinan Yağmur beyle de görüşme fırsatı bulduk. Yazarımızda kırmayıp bütün kitaplarını yollayacağım dedi. Özellikle, amacımız çocuklarımızın kitap okuması bizim için çok önemli Bu nedenle çocuklarımızı kütüphaneye ısındırmak, kitapları incelemeleri ve okumalarını arzu etmekteyiz. Kütüphaneciliğinin Necip Fazıl Anadolu lisesi’nde bir başlangıç olmasını istedik ve inşallah buna vesile oluruz, katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Selim Arslan,”bizlere bu kampanyada destek sağlayan Hasan Gezer’e, İşbankası müdüresi Kübra Anıl hanıma, İsmail Güvenkaya’ya çok teşekkür ederim. Başvurumuzu çok iyi niyetle karşıladılar ve kendi elleriyle kitapları bizzat getirip kütüphanemize teslim ettiler ve devamının geleceğini de belirttiler” dedi.

Veliler adına da bir açıklama yapan İsmail Güvenkaya, “bu bir başlangıç diyorum. Gördüğünüz gibi kitaplar bayağı atıl durumda, buna da hepimizin yakından tanıdığı yazarımız Sinan Yağmur abimiz vesile oldu, hocalarımızı da çok emeği var. Mevcut kütüphanemizdeki kitaplarımızın durumu belli, bizlerde çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Dediğim gibi bir yerden başladık, kısmet olursa bütün kitapları hem bizim desteğimizle hem de fatsa halkının desteği ile kütüphaneyi yenileyelim istiyorum. Devamı gelecek inşallah. Buradan bütün Fatsa halkına sesleniyorum. Her şey çocuklar için. 1 kitap 2 kitap 5 kitap bir kampanya yapalım ve bu kütüphaneyi birlikte ele ele vererek donatalım” dedi..ktap-4-12-2013ktp4-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde