16 Mayıs 2024

Viasna Giyim Açıldı

  • PDF

venest4-12-2013Viasna Giyim Fatsa City Avm’de açıldı.

Görkemli şekilde yapılan açılışa Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa City Avm ortaklarından Ali Kayışoğlu, Fatsa City Avm Müdürü Ömer Gamzeli ve birçok davetli katıldı.

Mağazanın açılış kurdele kesimi sırasında konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan: “ İlk olarak yeni iş yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Genç girişimcilerin ticarete atılması; ilçemiz ve ülkemiz ekonomisi için gurur vericidir. Girişimcilerimizin cesaret gösterip genç yaşta ticarete atılmaları taktir edilesi bir davranıştır. Bende Viasna Giyim sahibi Pınar hanımı tebrik ediyor ve kendisine hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Viasna Giyim sahibi Pınar Baştepe: “6 yıldır tekstil sektörü içerisinde imalat müdür olarak çalışmaktaydım. Şimdiye kadar işin parekenda ve satış bölümünde bulunmamıştım. Artık Fatsa City Avm’de Venessa giyim sahibi olarak hizmet vereceğim” şeklinde konuştu.

Viasna Giyimde farklı konseptlerin bulunduğunu belirten Pınar Baştepe “ Spor ve kasik giyinen hanımlar uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışını Venessa giyimde göreceklerdir. Kalitemizin sonuna kadar arkadasındayım. Fiyatlarımız her kesime hitap eden ürünlerden oluşmaktadır. Herkesi yeni açılan mağzamıza gelip ürünlerimizi görmelerini tavsiye ediyorum. Uygun fiyat ve kaliteyi bir arada bulmak isteyen bayanlarımız için Venessa giyim aradıkları adres olacaktır” diye konuştu.vnst4-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde