16 Mayıs 2024

Fatsa’da Yaşayan Köylülerimizin De Nüfuslarını Köyün Nüfuslarına Almalarına Talep Ediyorum

  • PDF

kupds4-12-2013Küpdüşenliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği birlik beraberlik yemeğinde Fatsa belediyesi Atatürk parkı restoranda bir araya geldiler.

Düzenlenen geceye dernek başkanı Muammer coşkun başta olmak üzere, Küpdüşen Köyü muhtarı Yunus Aydemir, Özel İdare Köydes Müdürü Murat Coşkun, Aslancami Belediyesi Üyesi Mustafa Kuru, Hastane Tahakkuk Müdürü Ahmet Aydemir, Fatsa tapu Dairesi çalışanlarından memur Hakan Coşkun, İşadamı Ahmet Aydemir ve Küpdüşen köylüleri sakinleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasına yapan Küpdüşenliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muammer Coşkun: “Küpdüşen köyü Aslancami beldesinin bir mahallesidir. Fakat seçimden sonra Aslancami belediyesi Fatsa Belediyesi’nin Mahallesi olacağı için küpdüşenli doğduk küpdüşenli ölelim sloganıyla burada bu zamanda toplantı yapıyoruz. Toplantıda ki asıl amacımız 247 olan nüfusumuzu 500’ün üzerine çıkarmak ve seçimden sonra Küpdüşen köyümüze resmi olarak köy kimliği kazandırmaktır. En azından Fatsa belediyesinin küpdüşen mahallesi kimliğini kazandırmaktır amacımız. Köyümüzde yakışır bir şekilde seçimimizi yaparak kendi muhtarımızı seçmektir. Küpdüşen köyü baktığımızda ticaretiyle, esnafıyla kişileriyle sevilen sayılan bir konumdadır. Başarılı insanların doğduğu bir köyümüzün kimliğini kaybetmeme adına bu toplantıyı düzenledik. Yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm köylülerimize teşekküre diyor biran önce Fatsa’da yaşayan köylülerimizin de nüfuslarını köyün nüfuslarına   almalarına talep ediyorum” dedi. kupd4-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde