16 Mayıs 2024

Yerel Seçimler Büyük Birlik Partisinin Şahlanışına Vesile Olacaktır

  • PDF

umit4-12-2013Büyük Birlik Partisi Fatsa ilçe Başkanı Ümit DEMİR yaklaşan yerel seçimler nedeniyle gündemle alakalı konularda bir açıklama yaparak, 2014 yılında yapılacak olan seçimlerin Büyük Birlik Partisinin şahlanışına vesile olacağını belirtti.

Fatsa İlçe Başkanı Demir; “Büyük Birlik Partisi olarak 2009 yerel seçimlerinde başta Sivas olmak üzere 20 Belediyeyi kazandık, o belediyelerin büyük çoğunluğunu iktidar partisi olan AKP den trilyonluk borçlarla devraldık. Başkanlığı kazanan arkadaşlarımız Büyük Birlik Partili olmanın vermiş olduğu şuur ile Beytül Mal olan belediyelere namusları gibi sahip çıkarak borçları sıfırlamış ve 5 yılda çok güzel hizmetler yaparak halkımızın teveccühünü kazanmışlardır. Yani belediyede hizmet etmek için illa iktidar partisine mensup olmak gerekmiyor. Belediyecilik bir aşk işidir. Bizler rahmetli cennet mekan Muhsin YAZICIOĞLU’nun yol arkadaşlarıyız. Allah’ın izni ile bu ellerimiz hiç kire ve yolsuzluğa bulaşmadı. Biz yerel seçimlere Türkiyenin her yerinde kendi amblemimiz ve adaylarımızla seçimlere katılacağız. Ben 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin Büyük Birlik Partisinin şahlanışına vesile olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Son günlerde gündemde olan dersaneler konusuna da değinen DEMİR dersanelerin bir ihtiyaçtan doğduğunu belirterek, sözlerine şöyle davam etti. "Bir ihtiyaçtan doğan onbinlerce öğretmen ve personel istihdam edilen özel okulları, kendisini eleştiriyor diye Dersaneleri kapatmaya çalışıyor. Dersanaleri kapatmaya kalkışan AKP iktidarının ve Sayın Başbakanın bu tavrı, hiç bir demokratik anlayış ile bağdaşmaz bir tavırdır. Kendi içindeki milletvekillerini, 'sizi, millet değil ben seçtim. Ben varsam, sizler varsınız.' diyen bir anlayışla eleştiren onların farklı seslerine tahammül edemeyen bu iktidarın demokratlığı ve adalet anlayışı, gelecek nesillere çok kötü bir örnek olarak millet hafızasında yerini alacaktır. Ayrıca, Anayasa konusuna ilişkin yaptığı değerlendirmede; " Anayasa değişikliği ve yeni anayasa yapılması konusunda milleti uyutan AKP iktidarı hiçbir zaman demokrat ve adalet anlayışı içerisinde olmamış her meseleyi kendi siyasi menfaatine göre şekillendirmiştir” şeklinde konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinde hiçbir partiyle müttefik olmayacaklarını belirten Demir: “Belediye seçimlerinde hiç bir partiyle birleşmemiz söz konusu olmayıp kendi adayımızla seçime girip tek bir oy bile alsak sahtekarlığa, oy satın almaya, oy satmaya kalkışmayacagız. Fatsalı hemsehrilerimizin görüşlerine saygı duyup, seçimi onların teveccühüne bırakacağız. Belediye Başkan Adayımızı Cuma gününe kadar netleştirip kamuoyuna açıklayacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde