16 Mayıs 2024

Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA, Başarılı Eğitimciler ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelini “Başarı Belgesi” İle Ödüllendirdi

  • PDF

basar4-12-2013İlçemizde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında başarılı çalışma ve projelere imza atan idareci ve öğretmenler ile üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, Kaymakam Bekir Amaca tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

 

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Şube Müdürleri Hüseyin Biberoglu, Ercan Uçak, Abdullah Özkan ile başarı belgesi ile ödüllendirilen idareci, öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı.

 

“Başarı Belgesi” ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Atmaca, ilçemizdeki eğitim kalitesini ve başarı seviyesini yükseltmek için üstün gayret ve özveriyle çalışan okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile kamusal alanda sunulan hizmetlerin beklenenin üzerinde arttırılmasına katkı sağlayan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan personelin ödül almaya hak kazandığını, bundan sonraki dönemlerde de başarılı çalışmalar yapan personellerin ödüllendirileceğini söyledi.

 

Proje yarışmalarında Fatsa olarak önemli bir başarı elde ettiğimizi belirten Kaymakam Atmaca, “2012-2013 eğitim öğretim yılında idareci ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları neticesinde başarılı çalışmalara imza atıldığını ve ilçemizin başarı seviyesinin yükseldiğini söyleyerek “Ortaya başarılı projeler çıkararak ilçemizin adının ilk sıralarda yer almasını sağlayan okul idareci ve öğretmenlerimizden 2013-2014 eğitim öğretim yılında da başarılı çalışmalar bekliyorum” Ayrıca Sayın Valimizin Ordu’da başlattığı Bencmarking projesi kapsamında okullarımızdan güzel çalışmalar beklediğini söyledi.

 

Kaymakam Atmaca, “Hepinizi yaptığınız başarıları çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, özveri ile çalışan eğitimci arkadaşlarımı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum’ dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ise “Eğitime önem veren bir Kaymakamımızın olduğunu ifade ederek “Her zaman bizlerin yanında olan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde görev yapan yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz sayesinde büyük başarı göstererek ilçemizin başarı seviyesinin yükseldiğini dile getirerek “2013-2014 eğitim öğretim yılı başında koyduğumuz hedefe ulaşabilmemiz için yapılacak çalışmalarda idareci ve öğretmenlerimize güvenim sonsuz” dedi.

 

Yönetici ve öğretmenlerden, Ordu Valisi Sayın Kenan Çiftçi’nin Ordu ilinin eğitim seviyesini yükseltmek için başlattığı Bencmarking projesine gereken önemi vermelerini isteyen Müdür Avcı bu çalışma sayesinde ilçemizin başarı çıtasının yükseleceğini söyledi.

 

Müdür Avcı, ‘’Başarılı projelere ve çalışmalara imza atan yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızı göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Kaymakam Atmaca, ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirilen şube müdürü, idareci, öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birimlerinde çalışan şef, memur ve şoför sınıfındaki personeli tek tek tebrik ederek belgelerini kendilerine törenle verdi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ile Şube Müdürleri Hüseyin Biberoğlu, Ercan Uçak ve Abdullah Özkan’da, Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir Atmaca tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

 

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreni, Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir Atmaca’ nın “Başarı Belgesi” alan personelle toplu hatıra fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.basa4-12-2013

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde