16 Mayıs 2024

Ahmet Bozkuş “Gönül Gecesinde” Şiirleriyle Keyif Verdi

  • PDF

umutg4-12-2013Fatsa Umut Derneği Derneği tarafından düzenlenen Gönül Gecesi isimli programa konuk olarak katılan Samanyolu TV’de yayınlanan “İki Dünya Arasında” dizisinin imam karakterli oyuncusu Ahmet Bozkuş hem şiirleriyle hem de esprili keyifle dinlendi.
Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen Gönül Gecesi isimli yardımlaşma ve dayanışma gecesine Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen İlçe Jandarma Komutanı Bnb.Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik, FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Yemek ikramı ile başlayan gecenin devamında Dolunay İlahi Grubu tarafından ilahi ziyafeti verildi ve Semazen gösterisi düzenlendi.
Daha sonra ise sahneye Samanyolu TV’de yayınlanan “İki Dünya Arasında” dizisinin imam karakterli oyuncusu Ahmet Bozkuş çıktı.
Mütevaziliği ile dikkat çeken sanatçı Ahmet Bozkuş hem Asrı Saadetten hem de tarihimizden hatıralarla şiir dinletisi sundu. Şiirlerini sunarken örnek insanları konulan Bozkuş ara sıra sahabe hikayelerinden de bahsetti. Ahmet Bozkuş’un 1.5 saatlik sunumundan Fatsalı davetlilerin büyük keyif aldığı gözlendi.
Sanatçı Ahmet Bozkuş’a sunumundan dolayı Kaymakam Bekir Atmaca bir buket çiçek takdim etti. Daha sonra Endonezyalı Samsun Feza Koleji öğrencisi Fadila Adzale isimli öğrenci güzel bir şiir okudu. Fadila Adzale’ye çiçeğini Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe’nin eşi sundu. Gönül Gecesi programı programa maddi destekte bulunan iş adamlarına plaket takdimi ile sona erdi.umut4-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde