16 Mayıs 2024

Çiftlik Çok Programlı Lise Açıldı

  • PDF

cok4-12-2013Korgan İlçesi Çok Programlı Lise'nin açılışına AK Parti Milletvekili İhsan Şener katıldı.

Açılış programında Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Çiftlik Belediye Başkanı Ali Gut, öğretmen ve öğrenciler de yer aldı.

Çiftlik Çok Programlı lisesi öğrencileri ile de sohbet eden Şener, yeni okulun hayırlı olmasını diledi.

Okulun açılış kurdelesini keserken yaptığı konuşmada Şener, "Güzel nesillerin yetişmesini ümit ederek bu okulun açılışını gerçekleştiriyoruz. Hükümetimizin en öncelikli gündemi her zaman Eğitim olmuştur. Ordu'da 140 bin çocuğumuz eğitim görüyor. Bu çocuklarımızın her zaman daha iyi şartlarda eğitim alması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çiftlik beldemizde açtığımız bu okul modernliği ile il merkezindeki okulları aratmayacaktır. Ordu il merkezindeki okulun içinde hangi sınıflar var ise, hangi imkanlar var ise tüm okullarımızda o imkanların olması için çalışıyoruz."

Çocukken okulların imkansızlığından 5 sınıfın okuduğu bir sınıfta eğitim aldığını hatırlatan Şener, "5 sınıf bir arada tek bir öğretmen ile eğitim gördük. Artık beldelerimizde, köylerimizde bilgisayar sınıflarımız bulunuyor. Bugünlere milletimiz ile birlikte geldik. Çocuklarımızın iyi şartlarda yetişerek büyütürsek o zaman Dünya ile her konuda yarışabiliriz."diye konuştu.ck4-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde