16 Mayıs 2024

Kazakistan’lı İşadamları Fatsa’ya Geliyor..

  • PDF

kzktan27-11-2013Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD)’ın davetlisi olarak 28 Kasın Perşembe günü 10 Kazakistan’lı İşadamı ilçemize geliyor.

TUSKON’un düzenlemiş olduğu 19.Dünya Dış Ticaret Köprüsü kapsamında Türkiye’ye gelen bir heyet, inceleme ve araştırmalarda bulunmak için FASİAD’ın davetlisi olarak Perşembe günü Fatsa’ya geliyor.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan FASİAD yönetim kurulu başkanı Hasan Gül, dünyada ticaretin şeklinin değiştiğini söyleyerek “Artık babadan kalma ticaret dönemi sone erdi. Artık uluslar arası pazarlara yönelmek gerek bu manada Fatsa’lı işadamlarının dış ticaret kapasitelerine katkı yapmak amacıyla Gıda, Tarım, Hızlı tüketim Ürünleri, İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 10 kazak işadamı’nı Fatsa’ya davet ettik.

Gelen İşadamları yeni ürünler almak, yeni yatırım alanları görmek istiyorlar, Onun için bu ticari organizasyonu önemsiyoruz. Kazak işadamları ilçemizde bir gün kalacaklar, Perşembe günü akşamı Yalçın Otel’de Kazak İşadamları ile ikili iş görüşmeleri yaptıracağız. İlçemiz işadamlarından Kazak işadamları ile iş yapmayı düşünen, Kazakistan’ın ticari potansiyelini yakından tanımak isteyen Firmalarımız derneğimize müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde