16 Mayıs 2024

Cumhurbaşkanı Gül Fatsa’yı Çok Güzel Ve Dinamik Gördü

  • PDF

idda27-11-2013Ordu ziyareti kapsamında Fatsa’yı da ziyaret eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Fatsa’yı gerçekten çok güzel ve dinamik bir ilçe olarak gördüğünü söylemesi binlerce kişiden büyük alkış aldı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Fatsa Hükümet Konağı önünde Fatsa Belediyesi’nin inşaatını sürdüğü Büyük Meydan Projesi alanında karşılandı. Fatsa’nın yanı sıra çevre ilçeler ve köylerden binlerce kişinin doldurduğu alana gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül burada halkı selamlayarak platforma çıktı. Cumhurbaşkanı Gül Platforma çıkmadan önce platformun arka tarafında kendisini bekleyen Fatsa’da görev yapan doktor dayısının arkadaşları Ziya Toprakbastı, Şeref Kibar ve Mustafa Dindar, İsmail Hakkı Çelik ile selamlaştı ve kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Fatsa Ordu’nun En Güzel İlçelerinden Bir Tanesi”
31 yıl sonra geldiği Fatsa’da bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun zamandır memleketimizin bu yöresine Ünye, Fatsa ve Ordu ya ziyaretinin olmadığını bugünkü ziyaretinden dolayı büyük mutluluklar duyduğunu belirterek, “Sizlerle bugün burada olmaktan dolayı çok onur duydum. Milletvekili olduğum dönemlerde Ordu ve İlçelerine ziyarette bulundum. Cumhurbaşkanı olarak ilk defa geldim. Fatsa gerçekten çok güzel ve dinamik bir ilçe olarak gördüm. Fatsa Ordu ilimizin en güzel ilçelerinden bir tanesi. Bu bölgeden çok değerli siyasetçiler, sanatçılar çıktığını biliyoruz. Fatsa potansiyeli geniş olan bir ilçemizdir. Birlik ve beraberlik içinde gördüğüm bu güzel ilçemizde dostluklarımız hiç bozulmasın. Türkiye'nin her tarafı çok güzel ülkemizin Cenneti olan Karadeniz Bölgesinde bütün her tarafı ayrı doğa güzelliğine sahip. Halkımız her türlü hizmete layıktır. Sizler fedakar, cefakar yeri geldiğinde vatanına milletine ve devleti için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan insanlarsınız. Ve sabırla da hizmetlerinizi beklersiniz. Çok şükür ülkemizin her tarafında olduğu gibi Ordu’da Fatsa'da çok değerli hizmetler yapıldı. Hastanemizin ihalesi yapıldı, yollar yapılıyor. Havaalanı bitmek üzere ve en iyi hizmet vermek için yapılıyor. Bütün bunların yapılabilmesi için gerekli olan esas unsur huzur ve istikrarıdır" dedi.

“Fatsa’da Hatıralarım Var”
Fatsa’nın kendisi açısından çok önemli bir yeri var diyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: "Ben Kayseriliyim. Çocukluğumdan hatırlarım Fatsa'yı. Karadeniz"de ilk duyduğum yer Fatsa’dır. Okula dahi gitmeden duyduğum bir ilçe ismidir. Fatsa'yı tanımamın en büyük sebeplerinden bir tanesi dayımın doktor olması nedeniyle ilk atanmış olduğu yer Fatsa'dır o nedenle burayı iyi biliyorum” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuşmasını tamamladıktan sonra yine halkı selamlayarak aracına bindi ve Ordu’ya gitti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde