16 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi Doğu Karadeniz İçin Bir Şans

  • PDF

tv27-11-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a bir nezaket ziyaretinde bulunan Ordu TV 52 Sahibi Mustafa Poyraz ve Ordu TV 52’nin Genel Müdürlüğü’ne yeni atanan Ali Aydın Belediye Spor Kompleksi’ne hayran kaldılar ve bu kompleksin Doğu Karadeniz Bölgesi için çok büyük bir hizmet olduğunu ifade ettiler.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan misafirleri Ordu TV 52 Sahibi Mustafa Poyraz ve Ordu TV 52 Genel Müdürü Ali Aydın’a Belediye Spor Kompleksi’ni gezdirdi. Yapılan gezi ve inceleme sonrasında Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu TV 52 Sahibi Mustafa Poyraz ve Ordu TV 52 Genel Müdürü Ali Aydın açıklamalarda bulundular.

“Ali Aydın’a Yeni Görevinde Başarılar Diliyoruz”
İlk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu’dan çok değerli dostlarını misafir ettiklerini belirterek, “Ordu TV 52 sahibi Mustafa Poyraz ve Ali Aydın bey bizlere misafir oldular. Ben bu vesile ile bir defa daha Aydın Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisini zaten severek izliyorduk ve takip ediyorduk ama artık basında aktif şekilde takip edeceğiz inşallah. Bugün nezaket gösterip onlar bizi ziyaret ettiler. Misafirlerimize Spor Kompleksi tesislerimizi de gösterme imkanı bulduk. Memnuniyetlerini ifade ettiler bizler de çok memnun olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Spor Kompleksi Benim Çok Dikkatimi Çekti”
Ordu TV 52 sahibi Mustafa Poyraz ise gerçekleşen buluşmada Fatsa Belediyesi’nin Spor Kompleksi Tesislerini görme imkanı bulduklarını ifade ederek, “Hüseyin Başkanımızın başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Fatsa’ya çok başarılı hizmetleri oldu. Fatsa’nın her yerde örnek gösterilmesiyle biz onur duyuyoruz. Özellikle bu Spor Kompleksi benim çok dikkatimi çekti. Buraya çok güzel bir hizmet yapılmış. Bu hem Fatsalılar için hem de Doğu Karadeniz için bir şans. Karadenizlilerin bu Spor Kompleksinden faydalanmalarını istiyorum. Başkanımızı bu büyük hizmetten dolayı kutluyorum” diye konuştu.

“Ordu’ya Yapılacak Büyük Oteller Fatsa Belediyesi Spor Kompleksini Örnek Almalı”
Ordu TV 52’nin çiçeği burnunda Genel Müdürü Ali Aydın’da konuşmasına Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı kutlayarak başladı. Birçok ülkeye ve Türkiye’de birçok illere gittiğini vurgulayan Genel Müdür Ali Aydın, “Bir çok oteller gördüm, spor kompleksleri gördüm ama bunu çok içten söylüyorum. Gerçi seçim atmosferi doğru mu yapıyorum bilemiyorum ama insani yönden Hüseyin Başkanı gerçekten kutluyorum. Fatsa gibi çağdaş düzgün bir ilçemizde spor anlamında sağlık anlamında böyle güzel bir tesisten faydalanabilmesi gerçekten çok fazla söylenecek bir şey yok. Herkesin buraya gelip en azından görmesini en azından ufkunun açılmasını istiyorum. Ordu’ya bundan sonra yapılacak otellerin de nasıl bir hizmet yapabilecekleri konusunda Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi çok somut bir örnektir. Onun için Hüseyin Anlayan başkanımızı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.tv-27-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde