16 Mayıs 2024

Şener, Öğretmenler Gününde Öğretmenlerle Buluştu

  • PDF

sngrt27-11-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, öğretmenler gününü, öğretmenler ile birlikte kutladı. Şener, Eğitim Bir-Sen Fatsa Temsilciliği 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaklaşık 500 üyesi ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen kahvaltıya Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener katılarak öğretmen ve ailelerinin Öğretmenler gününü kutladı. Şener, 24 Kasım'ın kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyerek, "Benim doğum tarihimde 24 Kasım. Bugünün ondan dolayı benim için 2 önemi bulunuyor."dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, öğretmenlerin aileleriyle birlikte oluşturduğu güzel tabloda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öğretmenleri böyle aile ortamında görmekten mutlu oldum. Öğretmenlik mesleği bizim için çok önemli. Öğretmenlik mesleğinin seviyesini arttırmak için ülkemizde önemli adımlar atıldı. 24 Kasım aynı zamanda benim doğum günüm. Bu güzel günü ben de sizlerle beraber kutluyorum.”diye söyledi.

Hükümetin öğretmen atamaları için yaptığı çalışmalara değinen İhsan Şener, atamalarda bazı sıkıntıların ve eksikliklerin olabileceğini, buna karşın 10 bine yakın öğretmenin yılbaşında emekliye ayrılacağını ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın, eksiği bulunan her ile öğretmen atanacağını hatırlatan Şener, "Hükümetimiz, Cumhuriyet tarihinin en büyük bütçesini eğitime ayırmaktadır. Bakanlıklar arasında en fazla bütçeye sahip olan hiç şüphesiz ki Milli Eğitim Bakanlığı'dır. Bunun sebebi, yetişen nesle verdiğimiz değerdir. Şunun herkesçe bilinmesinde yarar var. Eksik hiçbir şey bırakılmayacaktır. Nerede eksiklik varsa tamamlanacaktır. Başbakanımız 10 bin öğretmenden söz etti ama bu sayı süreç içinde artacaktır. En azından emekli olan her öğretmenin yerine atama yapılacaktır" diye konuştu.

Programa Faysa Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Eğitim Bir-Sen Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Bekyürek ve öğretmenler katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde