16 Mayıs 2024

24 Kasım Öğretmenler Günü Fatsa'da Kutlandı

  • PDF

ogrt27-11-201324 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi.
Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan programa Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Personel Binbaşı Salih Gödek ve bazı kurum amirleri ile öğretmenler katıldı.
Öğretmen konulu şiirlerin ardından konuşma yapan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Kaleminin mürekkebi alın teri olanların günü. Canıyla savaş açan eli öpülesi yiğitlerin günü. Karanlıklar içinde bir mum gibi eriyenlerin günü. Bağrındaki kor gibi bir yüreği yurdun çocukları için verenlerin günü. Hepinizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Öğretmenler Günü geldiğinde eğitim camiasıyla birlikte kendisinin de büyük bir heyecana kapıldığını belirterek, öğretmenlerin sadece bir gün değil, her gün aynı değeri ve ilgiyi görmesi gerektiğini, bu anlamda belediye olarak eğitimciye ve eğitime azami düzeyde destek vermeye çalıştıklarını söyledi.
Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise, okunan şiirlerden etkilenmemenin mümkün olmadığını ve çok duygulandığını ifade etti. Atmaca, “Ülke olarak çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi eğitimi vermenin telaşındayız. Bu uğurda yolumuza devam ederken, eğitimin temel unsuru öğretmenlerimize ne kadar değer versek azdır. Çünkü hedefimize onlarla varacağız. O nedenle bu şanlı camianın fedakar ve cefakar neferlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü büyük bir samimiyetle kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından eğitime verdikleri destek için Kaymakam Bekir Atmaca ile Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a ve masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye giren öğretmenlere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.ogr27-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde