16 Mayıs 2024

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Fatsa’da Karşılanacak

  • PDF

abdullah20-11-2013Cuma günü Ordu’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün ilk olarak Fatsa’da karşılanacağı bildirildi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Fatsa’da halka hitap edeceğini bunun için hazırlıklara şimdiden başladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün karşılanacağı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Bnb.Halit Gülten ile hazırlıklar konusunda bir durum değerlendirmesi yaptılar.

“Cumhurbaşkanımızı En Güzel Şekilde Karşılayacağız”

Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Fatsa programı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey önümüzdeki Cuma günü Ordu’ya gelecek ve Ordu programı çerçevesinde de Fatsa’da hep birlikte karşıla yapacağız. Cumhurbaşkanımız Fatsa’da duracak ve halka hitap edecek. Bugün Cumhurbaşkanlığımızdan gelen ekiplerle burada yapılacak olan programın ayrıntılarını görüştük. Kaymakamımıza beraber, Emniyet Müdürümüzle, Jandarma Komutanımız ile beraber istişareler yaptık. İnşallah bu Cuma günü Cuma namazı öncesi burada Hükümet Konağı önünde Meydan Projemizin olduğu yerde karşılama yapacağız. Bütün hemşerilerimizi buraya davet ediyoruz. Saatini ayrıntılı olarak yine hemşerilerimize duyuracağız, tüm halkımızı buraya davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı en güzel şekliyle karşılamak ve ağırlamak istiyoruz. Burada sadece yoldan geçiş olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah burada durarak halka da hitap edecek. Bu vesile ile tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

“32 Yıl Sonra Cumhurbaşkanının Gelecek Olması Gurur Verici”

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise 32 yıl sonra ilk defa bir Cumhurbaşkanının Ordu’ya gelmesi ve Fatsa’mıza gelmesi, Fatsa’mızdan geçerken halkımıza hitap etmesi bütün Fatsalılar adına gurur verici olduğunu ifade ederek, “Bu anlamda şimdiden inşallah Cumhurbaşkanımızın gelişi ile ilgili hazırlıklarımıza başladık. Kendileri inşallah Cuma günü burada en güzel şekilde ağırlayarak Ordu’ya göndereceğiz inşallah” diye konuştu.cumh20-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde