16 Mayıs 2024

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız: “Fatsa Adayımız Ulvi Süvarioğlu’dur”

  • PDF

idrs20-11-2013Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa belediye başkan adayı kamuoyu tarafından merakla beklenirken; CHP Ordu Milletvekili İdris YILDIZ adayın Ulvi Süvarioğlu olacağını açıkladı.

İdris YILDIZ; “Eğer ki Fatsalılar bilgiye, birikime ve liyakata inanıyorlarsa, Ulvi Süvarioğlu Fatsa için tarih yazacaktır” dedi.

Yaptığımız özel röportajda herşeye rağmen Ordu Büyükşehir Belediyesini kazanacaklarını belirten İdris YILDIZ;” Şuana kadar 5 İlçe’de belediye başkan adaylarımızı açıkladık. Fatsa ve Ünye’yle ilgili çalışmalarımız ve hesaplarımız vardı. CHP’nin tüm ilçe adaylarını açıkladığımızda; kamuoyu bu adaylarımızı taktirle karşılayacak ve aday belirleme konusunda neden bu kadar ihtiyatlı ve yavaş hareket ettiğimizi anlamış olacaklar. Fatsalıların karşısına ise tarih yazabilecek bir adayla çıkacağız. Bu ismi de açıklamaktan gurur duyuyoruz. Adayımız Ulvi Süvarioğlu’dur.” şeklinde konuştu.

Eğer Fatsalılar liyakata, bilgiye, birikime ve bugünkü çağın gerekliliklerine önem ve değer veriyorlarsa Fatsa adayımız Fatsa için gerçekten tarih yazacaktır diyen YILDIZ; “Gelecek olan adayımız Fatsa’nın ufkuna ufuk katabilecek bir kişidir. Ulvi Süvarioğluyla, Fatsa’yı Fatsa halkıyla şah’a kaldıracağız” dedi.

17 Kasım Pazar günü İstanbul’da yaşayan “Demokrat Ordulular” platformunda da bir araya gelen CHP Ordu ve İstanbul grubu, aynı zamanda adaylarını tanıtırken Ulvi Süvarioğlu ve Fatsa teşkilatı da bu toplantıya katılanlar arasındaydı.

CHP Fatsa Belediye Başkan adaylığını Ulvi Süvarioğlu olarak açıklarken, şimdi gözler Ulvi Süvarioğlu’nun Fatsa’ya geleceği güne çevrildi.ulviii20-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde