16 Mayıs 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü AVCI, Aşure Gününe Katıldı

  • PDF

kulak20-11-2013İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, Muharrem Ayı’nın 10. Gününün Aşure Günü olması dolayısıyla Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulu’nda okul müdürlüğü tarafından Aşure Günü etkinliği düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı’nında katıldığı etkinlikte Kulak Çetirtepe İlkokulu-Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine Aşure ikramı yapıldı.

Bu tür etkinliklerin yapılmasının birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, Aşure Günü’nün düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyarette 8. Sınıf öğrencilerini de sınıflarında ziyaret ederek 28 Kasım -29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan Ortak Sınavlar hakkında bilgi verdi.

Sınava az bir zaman kaldığını söyleyen Müdür Avcı, bu zaman zarfında stresli ortamlardan uzak durmalarını, rahat olmalarını ve sınav günü stres yapmamalarını isteyerek sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Daha sonra öğretmenler ile biraraya gelerek sohbet eden Müdür Avcı, İlçemizde 7 Kasım – 8 Kasım 2013 tarihlerinde yapılan Başarı Değerlendirme Deneme Sınavında genel olarak başarılı sonuç elde ettiklerini söyledi. Bazı derslerden öğrencilerimizin eksikleri olduğunu bunun için de deneme sınavının analizinin iyi yapılarak eksiklikleri tamamlama da idareci ve öğretmenlere büyük iş düştüğünü belirtti.

Müdür Avcı, “28 Kasım-29 Kasım tarihlerinde yapılacak ortak sınavların ilk günün de öğrenciler Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girecekleri için o gün Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil branş öğretmenleri ikinci gün ise öğrenciler Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil derslerinden sınava girecekleri için de Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branş öğretmenleri sınavda görevli olacaklar” dedi.klak20-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde